Logo del centre cívic

Tallers Culturals (ENTORN DE LES ARTS ESCÈNIQUES)

Novetat!!
ONLINE - EINES PER A LA DEFINICIÓ I GESTIÓ D'UN PROJECTE DE DANSA
Logo de l'activitat ONLINE - EINES PER A LA DEFINICIÓ I GESTIÓ D'UN PROJECTE DE DANSA

Dilluns i Dimecres de 16 a 17.30h

Del 6 de juliol de 2020 al 15 de juliol de 2020

Espai: Aula per defecte

Si estàs interessat/da en assistir a aquest taller posa't en contacte amb nosaltres a través de dansa@civicbarceloneta.com amb l'assumpte Taller Eines. Has d'enviar el teu C.V. artístic o redacció de la teva trajectoria artística i et donarem resposta el dijous 2 de juliol. Impartit per PAU ESTREM, Gestor cultural i Director artístic del DANSEU FESTIVAL 4 sessions: 6, 8, 13, 15 de juliol de 16h a 17.30h Passar de tenir una idea a realitzar un projecte requereix un procés i mètode d’anàlisi per tal de definir les necessitats específiques i organitzar i accionar en conseqüència. Durant les sessions farem una vista general sobre la línia temporal d’un projecte artístic, focalitzant en entendre aquells apartats essencials per al correcte desenvolupament i per a identificar el context específic/idoni per al nostre projecte. TEMARI De idea a projecte: - Idea: anàlisi i definició. Objectius. Públics. - Projecte: concepte. Potencialitats i viabilitat. Valor. - Línia temporal. Preproducció/producció/postproducció. - Equip humà. Infraestructura. Gestió de pressupost. Fons de finançament. (anàlisi del sector, mercat cultural): - Introducció general al pressupost. Distribució dels recursos. - Relació/negociació amb coproductors, col·laboradors, residències, etc. - Possibles vies de finançament i calendari adequat en relació amb al panorama cultural; entitats públiques (Generalitat, Ajuntaments, Diputacions, festivals, fires, xarxes i circuits de distribució), entitats privades o semiprivades (teatres, centres de producció, sales, empreses), ajuts a la cultura (subvencions, coproduccions, ajuts i premis, mecenatge, col·laboracions). Pla d’explotació: - Estratègies de mobilitat. - Distribució. Perfil del comunicador. - Exercicis de comunicació: speeddating. - Internacionalització. - Estudi i presentació dels projectes propis dels participants.

Preu: Gratuït

Dilluns
06/07/2020
Dimecres
08/07/2020
Dilluns
13/07/2020
Dimecres
15/07/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
admin@admin.com

Logo Miram Cloud