Logo del centre cívic

Tallers Culturals (ENTORN DE LES ARTS ESCÈNIQUES)

CLOWN
Logo de l'activitat CLOWN

Dimecres 19.30 a 21h

Del 5 de juliol de 2023 al 19 de juliol de 2023

Espai: Sala H

Tallerista: Claudia Cantone


Aprenem a crear a través d'imatges, desenvolupant la nostra capacitat de transformar i comptar amb autenticitat el que veiem i experimentem. El clown s'allunya de la visió tràgica de la realitat per a contar la vida amb la sorpresa d'un nen.

Les emocions són el "material de joc" del clown amb el qual compon la seva "peça musical" (número).

El cos és l'instrument amb el qual es crea aquesta composició rítmica. Aprendre a tocar el nostre cos és una gran aventura que obre la mirada a 360 graus, i ens permet entendre la vida de manera més lleugera, tranquil·la i sobretot més autèntica. Fer riure a la gent és un "miracle" que té a veure amb la vida real en l'"aquí i ara". 

Quan un clown juga amb les seves emocions, demostra al públic que el seu univers emocional és un tresor preciós, perquè provoca riures i benestar.

El clown pot ser l'expressió de la teva acció poètica, la manifestació de la bellesa que guardes en el teu interior. Un lloc i un espai comú per a descobrir l'alegria de viure que ens espera. Jugar amb el codi del pallasso és un gran i alegre descobriment! Et convido al viatge!


PEDAGOGIA

4 emocions bàsiques, joc d'acumulació emocional, stop clown, comunicació extracorpòria, “foc”, estat d'innocència i prosòdia corporal, improvisacions.


"Una obra d'art aconsegueix el seu objectiu quan es converteix en aliment per a tots. Per a grans i petits. El Clown recita la seva eterna pantomima i fa riure i commoure a tots. Per què?".

(M. Zambrano).


Preu: 19,71 € (IVA inclòs)

Dimecres
05/07/2023
Dimecres
12/07/2023
Dimecres
19/07/2023
Novetat!!
Creació Viva. Art col·lectiu inspirat en la natura
Logo de l'activitat Creació Viva. Art col·lectiu inspirat en la natura

Dissabte 3 de juny 11 a 13h

3 de juny de 2023

Espai: Carmen Amaya

A càrrec de: Adrián Pino.

El taller es desenvolupa a través d’aquestes fases: Moviment corporal inspirat per l’entorn (mar, platja, parc...), plasmació en dibuixos de les sensacions percebudes, creació d’una escena teatral a partir d’aquests i filmació d’aquesta en videocàmera per després presentar-la a la Mostra d’Art descalç per la Terra.

Preu: Gratuït

Dissabte
03/06/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
info@civicbarceloneta.com

Logo Miram Cloud