Tallers Culturals (GASTRONOMIA)

Tast de vins

Dimarts de 19:30 a 21:00h

Del 10 d'Octubre de 2017 al 5 de Desembre de 2017

Espai: Sala P

Professor/a: Bertran Bueno, Demos

Taller pensat per a tots els curiosos i amants del món del vi que desitgen conèixer l'arrelada cultura del vi que arreplega un conjunt de tradicions, obres d'art i formes de vida transcorreguts al llarg de segles amb el most del raïm fermentat com a punt d'unió. L'objectiu d'aquest curs és el d'adquirir els coneixements necessaris per a poder valorar i formar un criteri propi sobre tot tipus de vins. Apropar-se a la cultura del vi d'una manera lúdica i sense elitismes. Amb un enfocament molt didàctic i diferent es pretén descobrir el món del vi d'una manera fàcil i amena. L'elaboració, les varietats majoritàries (tan foràries com autòctones), les zones vinícoles nacionals, el funcionament intern dels cellers, tècniques de tast, el vi i la vida social, etc. Descobrir els vins i la seva personalitat i iniciar-se a principis bàsics del maridatge.

Preu: 55,37 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 25,00 € per material el primer dia de classe

Veure sessions
Inici d'inscripcions online : Del 14 de setembre de 2017 fins el 29 de setembre de 2017.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.