Tallers Culturals (GASTRONOMIA)

Novetat!!

Cuina de mercat i d'arreu del món amb productes de temporada

Dimarts de 19:00 a 21:00

Del 10 d'Octubre de 2017 al 28 de Novembre de 2017

Espai: Cuina

Professor/a: COMAS VIDAL, CARMETA

Cuina de Mercat i d'arreu del món amb productes de temporada, aprofitarem el que ens ofereixen els nostres mercats, amb matèria primera de qualitat, i a l'abast de tothom.

Preu: 65,49 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 15,00 € per material el primer dia de classe

Veure sessions

Cuina marinera de la Barceloneta, amb peix econòmic i de proximitat

Dijous de 19:30 a 21:30

Del 19 d'Octubre de 2017 al 7 de Desembre de 2017

Espai: Cuina

Professor/a: Monsonís López, Marina

Introducció i coneixença dels peixos econòmics i de proximitat. Realització de 12 receptes marineres repartides entre vuit sessions, tast, explicació de la història vinculada a la recepta i entrega de la recepta dibuixada. Aprendrem una part de la història popular de la Barceloneta a través de l'aprenentatge de les seves receptes. Tastar-les i endur-se a casa un llibret de cuina marinera.

Preu: 65,63 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 20,00 € per material el primer dia de classe

Veure sessions

Tast de vins

Dimarts de 19:30 a 21:00h

Del 10 d'Octubre de 2017 al 5 de Desembre de 2017

Espai: Sala P

Professor/a: Bertran Bueno, Demos

Taller pensat per a tots els curiosos i amants del món del vi que desitgen conèixer l'arrelada cultura del vi que arreplega un conjunt de tradicions, obres d'art i formes de vida transcorreguts al llarg de segles amb el most del raïm fermentat com a punt d'unió. L'objectiu d'aquest curs és el d'adquirir els coneixements necessaris per a poder valorar i formar un criteri propi sobre tot tipus de vins. Apropar-se a la cultura del vi d'una manera lúdica i sense elitismes. Amb un enfocament molt didàctic i diferent es pretén descobrir el món del vi d'una manera fàcil i amena. L'elaboració, les varietats majoritàries (tan foràries com autòctones), les zones vinícoles nacionals, el funcionament intern dels cellers, tècniques de tast, el vi i la vida social, etc. Descobrir els vins i la seva personalitat i iniciar-se a principis bàsics del maridatge.

Preu: 55,37 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 25,00 € per material el primer dia de classe

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.