Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (DISTRICTE CULTURAL)

L'home que perdia els botons
Logo de l'activitat L'home que perdia els botons

Divendres de 18.30 a 19.10h

26 d'abril de 2024

Espai: Plaça del Poeta Boscà

Artista: Jordi Panareda - Circ Pànic

Et convidem a emocionar-te i a reflexionar amb un espectacle per a tots els públics, de carrer però també de sala, i que combina tècniques de circ, de dansa i de música en directe. Tot, només, amb un home i un pal a l'escenari.

L'home que perdia els botons és un espectacle creat fa més d'una dècada per Jordi Panareda que, a la reestrena l'any 2023, ha mantingut tota l'emoció, la simplicitat i alhora la complexitat del primer dia: només ell i un llarg pal convertit en un personatge més d'una obra que és una conversa entre tots dos, un diàleg que ens mostra els camins de la vida, la recerca humana del sentit de la vida. En cada acció de l'home hi ha una reacció del pal, una resposta de seguir la persona, de fer-li de pes i de càrrega, i es converteix així en el seu enemic o en el seu aliat.

Aquest espectacle de perxa xinesa va ser guardonat amb el premi al millor espectacle de circ de carrer pel seu caràcter innovador, tant a nivell tècnic com de dramatúrgia, als premis de circ Zirkòlika 2012.

Espectacle per a més de 4 anys. Exterior (no és necessària reserva d'entrades).

Preu: Gratuït

Divendres
26/04/2024
Mi madre en bragas
Logo de l'activitat Mi madre en bragas

Dissabte de 18.30 a 19.30h

9 de març de 2024

Espai: Sala d'actes

Artista: Cia. Cándida

Aquesta obra és un homenatge que l'Anna, l'actriu protagonista, vol fer a la seva mare, i alhora és l'espectacle que la Rosa vol fer amb la seva filla, l'Anna. Però també és el fracàs absolut de les intencions de totes dues sobre l'escenari, i el motiu pel qual fracassen.

Perquè ‘Mi madre en bragas' és Anna Tamayo en bragas i Rosa Escalera en bragas, les dues despullades a través de la paraula mentre parlen amb humor de la seva relació i de les vivències de la Rosa com a dona i com a mare, reivindicant la figura de les dones treballadores nascudes als anys cinquanta que han dedicat tota la vida a buscar la seva pròpia independència i a mantenir la família.

‘Mi madre en bragas' la dirigeix Lali Álvarez, amb la dramatúrgia de Raquel Loscos.

Preu: Gratuït

Dissabte
09/03/2024
Rap Rural
Logo de l'activitat Rap Rural

Divendres de 19.30 a 20.30h

12 d'abril de 2024

Espai: Sala d'actes

Artista: Bewis De La Rosa

L'amor i el món rural són els dos eixos d'Amor más que nunca, el primer disc de Bewis de la Rosa que presenta, en directe, al circuit.

L'univers musical i escènic de Bewis de la Rosa té clares referències a la tradició manxega, el seu lloc de naixement, on música, dansa i performance s'entrellacen. Al costat del so del productor musical G. Rams, hi trobem elements del rap, hip-hop, latin i folklore, amb unes lletres carregades de discurs on apareixen el pensament crític, el transfeminisme, el decreixement, la ferida històrica i la salut mental.

Sens dubte, Bewis de la Rosa presenta una proposta artística audaç, fresca i coherent que convida a la transformació en tots els vessants.

Preu: Gratuït

Divendres
12/04/2024
Soy madera
Logo de l'activitat Soy madera

Dijous de 19 a 19.50h

21 de març de 2024

Espai: Sala d'actes

Artista: Elelei Dance Theatre Company

Segons la tècnica del Shiatsu cadascú té un element, que pot ser aire, aigua, terra, foc o fusta, i que predomina sobre la resta. En el cas d'aquest solo de dansa, el de la ballarina és la fusta: un element que té com a característica la flexibilitat, la determinació i el poder de decisió; i que s'associa a la ràbia com a emoció.

Soy madera aprofundeix en el concepte de ràbia dins l'univers femení com a estat físic i emocional, i com a motor per no parar mai. Perquè la ràbia empeny a fer, a aconseguir, a demostrar que hom és capaç d'estar a l'altura. La ràbia s'ha convertit en una determinació infinita que ha permès a la protagonista de la peça no parar fins ara. 

Però què significa no parar? Què vol dir parar? Hauria de parar? Com pot aturar-se?

Espectacle recomanat per a més de 12 anys.

Preu: Gratuït

Dijous
21/03/2024

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
info@civicbarceloneta.com

Logo Miram Cloud