Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (DISTRICTE CULTURAL)

Novetat!!
El vent entre les canyes. Petit Kinosaure
Logo de l'activitat El vent entre les canyes. Petit Kinosaure

Divendres 17 abril de 18h a 18:45h

Espai: Casal infantil Barceloneta (C/Andrea dòria 23-31)

CANCEL.LAT / El vent entre les canyes. Petit Kinosaure. Activitat programada dins el circuït Barcelona Districte Cultural. La projecció es realitzarà al Casal Infantil Barceloneta (C/ Andrea Dòria 23). Durada: 45 minuts. Edat recomenada: Públic familiar. Aquesta pel·lícula és adequada per a infants d'entre 2 i 4 anys. Entrada lliure. Cal reservar entrades tot trucant al 93 256 33 00. Qui vol viure a un país on la música no pot sonar, on no es pot cantar ni es pot ballar? I quin dret té un rei de prohibir que sonin els instruments? L’Eliette, una nena de vuit anys, es nega a viure en un país tan avorrit, així que, amb una canya, es fabrica una flauta per aconseguir que les melodies i els ritmes continuïn volant en llibertat i, quan coneix un trobador arribat de l’Orient a qui el rei ha requisat els instruments, decideix ajudar-lo en la seva lluita per retornar la música a totes les nenes i nens. Aquesta pel·lícula, adreçada a infants a partir de 2 anys, els intenta explicar el significat de la llibertat i la importància de mantenir-nos lliures, i de no admetre injustícies ni acceptar les ordres que arriben d’un tirà. FITXA ARTÍSTICA Directors: Nicolas Liguori i Arnaud Demuynck. País: França. Any: 2018.

Preu: Gratuït

Novetat!!
THE FULL HOUSE d'ELÉCTRICO 28
Logo de l'activitat THE FULL HOUSE d'ELÉCTRICO 28

Diumenge 19 abril de 12h

Espai: Aula per defecte

CANCEL.LAT / Lloc: PLAÇA HILARI SALVADÓ. No és necessària la reserva d'entrades || Sense text i mitjançant el teatre físic i la música en viu, "Full House" explica la història dels veïns Koala, Dog i Horse, que viuen porta a porta. Koala està, simplement, enamorada del món; Dog és un solitari apassionat de la música clàssica i l'energètica Horse, té sempre quatre plats cuinant-se al mateix temps. Estan tan ocupats amb ells mateixos i amb el seu dia a dia que ni tan sols s'adonen de les necessitats dels altres. Amb això, sembla que el conflicte està a punt d’explotar. El colofó arriba quan Tiger es trasllada a la comunitat com a nou inquilí. La seva actitud exuberant supera la de tots els altres per complet. La seva arribada crea una circumstància en la qual els conflictes exploten però, alhora, tots comencen a fixar-se en els seus semblants per primera vegada. En aquest context, sorgeix una nova i inesperada situació quan Tiger convida a tots a la seva festa de “l'Escalfament de la Casa”, el que fa possible que tots es trobin i comencin a perdre els seus prejudicis contra els altres.

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
admin@admin.com

Logo Miram Cloud