Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (DISTRICTE CULTURAL)

Fili Busters
Logo de l'activitat Fili Busters

Dissabte 12:30 a 13:20

22 d'abril de 2023

Espai: Plaça del Poeta Boscà

Artista: Mortelo&Manzani

Aquesta és una nova i arriscada aventura en què el duet Mortelo & Manzani posaran en perill les seves vides i les de tot el públic que envolti l'escenari a menys de deu metres de distancia! Els dos clown són els últims reclutes de la prestigiosa 'Fili Busters Daredevil Academy'.

Evidentment aquest és un homenatge als temeraris de tota la vida: accions còmiques, malabars i acrobàcies en una estructura autònoma i basculant.

ESPECTACLE EXTERIOR. SENSE RESERVA D'ENTRADES

Preu: Gratuït

Dissabte
22/04/2023
Meraki
Logo de l'activitat Meraki

Divendres 19:00 a 20:00

28 d'abril de 2023

Espai: Plaça Hilari Salvador

Artista: Mabel Flores

Alma i cor són les dues coses que Mabel Flores ha volgut plasmar a ‘Meraki', el seu primer disc d'estudi, publicat l'any 2021. L'àlbum, que va ser possible gràcies a una campanya de micromecenatge, és un conjunt de 10 cançons a mig camí entre la rumba, el merengue, l'ska, la cumbia o el pop amb unes lletres fidels a la crítica social, a la vida i a la introspecció.

En directe aquests ritmes llatins i folklòrics d'arrel mediterrània deixen a un costat el pop intimista. Un format festiu, reivindicatiu i feminista que veurem i gaudirem al Barcelona Districte Cultural.

ESPECTACLE EXTERIOR. SENSE RESERVA D'ENTRADES

Preu: Gratuït

Divendres
28/04/2023
Shalott
Logo de l'activitat Shalott

Dijous 18:30 a 18:52

27 d'abril de 2023

Espai: Plaça del Poeta Boscà

Artista: Companyia Guillem Batlle i Vlad Ion

Només l'acceptació del seu caràcter finit omple de significat i valor idees com el pas del temps, les relacions humanes, l'amor o els records. Shalott reflexiona sobre totes aquestes coses que són inevitables. Ho fa amb la dansa contemporània, amb les acrobàcies dels dos ballarins sobre l'escenari i apropant-s'hi des de llocs que semblarien oposats, com ara la innocència i la por.

Una peça accessible per a tots els públics, per fer riure als infants i, alhora, per despertar sentiments i sensacions en el públic adult.

ESPECTACLE EXTERIOR. SENSE RESERVA D'ENTRADES

Preu: Gratuït

Dijous
27/04/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
info@civicbarceloneta.com

Logo Miram Cloud