Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (DISTRICTE CULTURAL)

Novetat!!
“NI CAP NI PEUS” de CIRC VERMUT
Logo de l'activitat “NI CAP NI PEUS” de CIRC VERMUT

Divendres 21 de febrer de 18 a 19h

Espai: Aula per defecte

Lloc: PLAÇA DEL POETA BOSCÀ. No és necessària la reserva d'entrades || Un espectacle per a passar una bona estona! Dos personatges en clau de circ i humor intentaran sortir-se’n dels entrebancs que ells mateixos es busquen amb accions quotidianes. Un espectacle de circ i pallassos, potent i amb moltes disciplines: roda cyr, malabars, pal xinès, manipulació d’objectes, verticals amb cadires i acrobàcia. DURADA: 60 minuts. EDAT RECOMANADA: de 2 a 99 anys || Intèrprets: David Candelich i Jordi Mas / Mirada externa: Guillermo Aranzana / Música: Joan Cot Ros / Vestuari i attrezzo: Fina Pavón / Escenografia: Circ Vermut, Fusta Artesana i Benet Jofre / Disseny: JordiAliberas.com / Creació: Espai de Circ Cronopis

Preu: Gratuït

“CONVERSES AMB EL MEU ÚTER I ALTRES INTERLOCUTORS” de NÚRIA PLANES
Logo de l'activitat “CONVERSES AMB EL MEU ÚTER I ALTRES INTERLOCUTORS” de NÚRIA PLANES

Dissabte 14 de març de 18:30 a 19:30h

Espai: Sala d'actes

“Peça de teatre auto documental sobre la dubtosa llibertat que tenim per decidir ser mares i pares. És una conversa amb mi mateixa, amb la meva mare, amb el meu inconscient, amb el públic i amb el món a través del moviment, els audiovisuals, la música en directe i una veu narrativa, al micròfon, sincera, irònica, sarcàstica.” Direcció, dramatúrgia i interpretació: Núria Planes Llull / Mirada externa: Carlota Grau Bagès i Gaia Bautista Jugovic / Il·luminació: Jaume Cañasveras Vives / Veu en off: Margarita Llull Novell / Tècnica de la companyia: Anna Boix Álvarez / Espectacle programat en el marc de BARCELONA DISTRICTE CULTURAL i dins l’agenda del 8M -Dia Internacional de la Dona-. Edat recomanada: a partir de 15 anys

Preu: Gratuït

Novetat!!
THE FULL HOUSE d'ELÉCTRICO 28
Logo de l'activitat THE FULL HOUSE d'ELÉCTRICO 28

Diumenge 19 abril de 12h

Espai: Aula per defecte

Lloc: PLAÇA HILARI SALVADÓ. No és necessària la reserva d'entrades || Sense text i mitjançant el teatre físic i la música en viu, "Full House" explica la història dels veïns Koala, Dog i Horse, que viuen porta a porta. Koala està, simplement, enamorada del món; Dog és un solitari apassionat de la música clàssica i l'energètica Horse, té sempre quatre plats cuinant-se al mateix temps. Estan tan ocupats amb ells mateixos i amb el seu dia a dia que ni tan sols s'adonen de les necessitats dels altres. Amb això, sembla que el conflicte està a punt d’explotar. El colofó arriba quan Tiger es trasllada a la comunitat com a nou inquilí. La seva actitud exuberant supera la de tots els altres per complet. La seva arribada crea una circumstància en la qual els conflictes exploten però, alhora, tots comencen a fixar-se en els seus semblants per primera vegada. En aquest context, sorgeix una nova i inesperada situació quan Tiger convida a tots a la seva festa de “l'Escalfament de la Casa”, el que fa possible que tots es trobin i comencin a perdre els seus prejudicis contra els altres.

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
admin@admin.com

Logo Miram Cloud