Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CONTEMPORANIS)

Novetat!!
"HITO" de Chey Jurado & Akira Yoshida // "WIWBAK" de Kiko López
Logo de l'activitat

Dijous de 20h a 21h

5 de novembre de 2020

Espai: Sala d'actes

Una programació doble en la qual gaudir de dos universos estètics de gran poesia i excel·lència tècnica. Kiko López ens trasllada la infància a través d'un personatge que ens mostra la bellesa de l'ésser humà. Chey & Akira ens parlen de la relació entre persones i del plaer de transitar la recerca d'una direcció. Programació en col·laboració amb HOP, Plataforma de dansa i cultura urbana. Durada: 50 minuts aprox. És necessària la reserva d'entrades.

Preu: Gratuït

Dijous
05/11/2020
Novetat!!
Contemporanis a La Barceloneta: “L280, CONSTRUIREM UNA CASA PER A VOLAR” DE PUNT
Logo de l'activitat Contemporanis a La Barceloneta: “L280, CONSTRUIREM UNA CASA PER A VOLAR” DE PUNT

Dijous de 20 a 21h

29 d'octubre de 2020

Espai: Sala d'actes

“L280, CONSTRUIREM UNA CASA PER A VOLAR” DE PUNTOS DE PARTIDA. DANSA’M (propostes en les quals el treball coreogràfic sigui el focus de recerca) || El creador mexicà José David Cerda arriba a Catalunya per seguir desenvolupant el seu projecte escènic amb ballarins de diferents països. A partir d’un mapeig de les rutes migratòries del avantpassats dels intèrprets i de com han canviat les tradicions, el llenguatge i les estructures socials; reconeixent les ferides i els camins s’estudia les identitats i personalitats dels intèrprets com a motor de la creació de la peça. Els cossos es presenten, en escena, com un contenidor d’històries tant pròpies com heretades. El mapeig ajuda a crear situacions que permeten dibuixar un bestiari format per contes i criatures animades. Coreografia: José David Cerda // Disseny d’il·luminació i vestuari: Lola Ramírez, Cromata movimiento téxtil // Producció: Puntos de partida // Co producció: La carpa Revolució, La carpa encuentro de artes escénicas, Puntos de partida, Ortega Meza S.C. i C.C. Barceloneta // Interpretació i co creació: María Paz Marciano, Diego Garrido, Lola Ramírez, Julie Trataglia, Jason Martin i José David Cerda // Música Original: Juan Carlos Hernández Cuen // Gestió i disseny d’imatge: Punto y trazo // Disseny gràfic: José David Cerda Durada: 50 minuts || Preu: gratuït. És necessària la reserva d'entrades.

Preu: Gratuït

Dijous
29/10/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
admin@admin.com

Logo Miram Cloud