Logo del centre cívic

Tallers Culturals (#FEMBARRI)

CONVERSA EN ANGLÈS
Logo de l'activitat CONVERSA EN ANGLÈS

Dimecres de 18 a 19.30h

Del 17 d'abril de 2024 al 12 de juny de 2024

Espai: Sala P

A càrrec de: SpainBcn-Programs

Descripció:

Si el teu objectiu és el de conversar en anglès per a millorar la teva expressió i comprensió orals, adquirir més vocabulari i fluïdesa, millorar la teva pronunciació i entonació i practicar les estructures necessàries per a desenvolupar-te en el teu dia a dia, de viatge o simplement entre amics, tenim el que cerques, unes sessions de conversa a través de les classes de conversa en anglès.

Activitat gratuïta per veïns i veïnes de la Barceloneta.

Inscripcions presencials. (Cal portar el padró actualitzat).


Preu: Gratuït

Dimecres
17/04/2024
Dimecres
24/04/2024
Dimecres
08/05/2024
Dimecres
15/05/2024
Dimecres
22/05/2024
Dimecres
29/05/2024
Dimecres
05/06/2024
Dimecres
12/06/2024
RUTA DE VISITA AL PORT: PESCADORS DE LA BARCELONETA
Logo de l'activitat RUTA DE VISITA AL PORT: PESCADORS DE LA BARCELONETA

Dijous de 16 a 18h

13 de juny de 2024

Espai: Activitat exterior

Impartit per: CAP A MAR

Us agradaria descobrir el món dels pescadors de la Barceloneta en un dia molt especial?

Ens endinsarem en les tasques diàries de l'ofici dels pescadors i la tradició pesquera a través d'un itinerari pel moll de pescadors del nostre barri: veurem arribar els vaixells de rossec, els acompanyarem a la subhasta diària del peix i ressoldrem dubtes sobres la sostenibilitat a la zona on es sorgeixen les xarxes.

Preu: 8,98 € (IVA inclòs)

Dijous
13/06/2024
Novetat!!
RUTA: HISTÒRIES DE LA BARCELONETA
Logo de l'activitat RUTA: HISTÒRIES DE LA BARCELONETA

Dissabte de 11 a 13.30h

27 d'abril de 2024

Espai: Activitat exterior


Benvinguts a La Barceloneta: un racó carregat d'història i encant. Amb més de tres-cents anys d'història, aquest barri mariner és un testimoni viu del passat i el present de Barcelona. Des de la seva fundació al segle XVIII, La Barceloneta ha estat un punt de referència per a locals i visitants, una barreja única d'història, cultura i autenticitat.

Al recórrer els seus carrers empedrats, es pot sentir l'esperit de generacions passades que van donar forma a aquest lloc. L'església de Sant Miquel, amb la seva imponent presència, recorda la fe i la devoció dels antics habitants. La cooperativa de la Fraternitat, amb la seva arquitectura distintiva, és un testimoni del cooperativisme català i la seva importància en la comunitat.

Però La Barceloneta no és només història; és també un lloc vibrant i ple de vida. Els quarts de casa, amb els seus racons pintorescs i acollidors, són testimoni del dia a dia dels seus habitants, que mantenen viva la tradició i l'esperit comunitari. És un barri on cada carrer, cada plaça, respira la vitalitat i l'energia d'una ciutat en constant evolució.

A la Barceloneta, el temps sembla desaccelerar-se, convidant a passejar sense presses i descobrir els seus secrets amagats en cada cantonada. És un lloc on cada visita es converteix en una aventura, on cada trobada és una oportunitat per créixer i aprendre. Sigui passejant per la seva platja, gaudint de la seva gastronomia marinera o simplement contemplar la vida passar des de una terrassa al costat del mar, la Barceloneta sempre té alguna cosa especial per oferir.

Descobreix la Barceloneta i deixa't enamorar per la seva autenticitat i encant. És un barri que et convida a explorar, a perdre't en els seus carrers i a descobrir la seva rica història i cultura. Vine i deixa't captivar amb la seva bellesa única i el seu esperit inigualable.Estem segurs que no et decebràs.

Preu: 8,98 € (IVA inclòs)

Dissabte
27/04/2024

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
info@civicbarceloneta.com

Logo Miram Cloud