Logo del centre cívic

Tallers Culturals (SALUT)

PRESENCIAL- Kundalini Yoga, gestió de l’estress i l’ansietat - GRUP A
Logo de l'activitat PRESENCIAL- Kundalini Yoga,  gestió de l’estress i l’ansietat - GRUP A

Dimarts de 17 a 18h

Del 7 de juliol de 2020 al 28 de juliol de 2020

Espai: Sala C

Professor/a: Gil Martinez de Escobar, Leticia

Amb l'eina de l'Kundalini Ioga i Meditació es vol treballar l'auto-gestió davant la incertesa que vivim tots en l'actualitat, la gestió d'estrès, ansietat, depressió i l'equilibri mental per mantenir serenitat i una ment neutra en un context com l'actual. Porta la teva esterilla i tovallola. Els tallers són gratuïts però les places limitades, i per això APEL·LEM A LA RESPONSABILITAT INDIVIDUAL DEMANANT-VOS QUE NO US APUNTEU A MÉS DE DUES PROPOSTES PER PERSONA. Ajudeu-nos a facilitar que el major número de persones puguin gaudir d'alguna activitat durant aquest període!

Preu: Gratuït

Dimarts
07/07/2020
Dimarts
14/07/2020
Dimarts
21/07/2020
Dimarts
28/07/2020
PRESENCIAL- Kundalini Yoga, gestió de l’estress i l’ansietat- GRUP B
Logo de l'activitat PRESENCIAL- Kundalini Yoga,  gestió de l’estress i l’ansietat- GRUP B

Dimarts de 18:30 a 19:30h

Del 7 de juliol de 2020 al 28 de juliol de 2020

Espai: Sala C

Professor/a: Gil Martinez de Escobar, Leticia

Amb l'eina de l'Kundalini Ioga i Meditació es vol treballar l'auto-gestió davant la incertesa que vivim tots en l'actualitat, la gestió d'estrès, ansietat, depressió i l'equilibri mental per mantenir serenitat i una ment neutra en un context com l'actual . Els tallers són gratuïts però les places limitades, i per això APEL·LEM A LA RESPONSABILITAT INDIVIDUAL DEMANANT-VOS QUE NO US APUNTEU A MÉS DE DUES PROPOSTES PER PERSONA. Ajudeu-nos a facilitar que el major número de persones puguin gaudir d'alguna activitat durant aquest període!

Preu: Gratuït

Dimarts
07/07/2020
Dimarts
14/07/2020
Dimarts
21/07/2020
Dimarts
28/07/2020
Novetat!!
ONLINE -Body Awakening - El despertar del cos
Logo de l'activitat ONLINE -Body Awakening - El despertar del cos

Divendres de 10:30 a 11:30

Del 10 de juliol de 2020 al 31 de juliol de 2020

Espai: Aula per defecte

TALLERISTA: Anna Katalin. Entrenament de moviment holístic enfocat a activar i augmentar el poder curatiu / capacitat de regeneració del cos a través del moviment. El mètode és el resultat d'una recerca, una combinació acuradament desenvolupada d'exercicis inspirats en Tècniques d'arts marcials, com Mix Martial Art, Tai Chi, Qigong, Kalaripayattu, així com de tècniques modernes i contemporànies de dansa i ioga. Es basa en les corbes naturals i l'estructura anatòmica del cos, basant-se en la teoria del Mètode de Bio-Tensegridad del Dr. Stephen Levin, l'aplicació dels principis de tensegridad a les estructures biològiques. Les estructures biològiques on, com els músculs, els ossos, la fàscia, els lligaments i els tendons, o les membranes cel·lulars rígides i elàstiques, s'enforteixen a l'uníson de les parts tibants i comprimides. El mètode utilitza moviments funcionals relacionats amb cada part del cos com a punt de partida per a aconseguir el màxim potencial de les nostres complexes possibilitats de moviment, expandint-se en totes les capes, com a flexibilitat, força, coordinació i benestar holístic. Professora: Anna Katalin Nemeth OBJECTIUS: • Augmentar la concentració i l'enfocament. • Millorar la consciència del moment present. • Guanyar estabilitat física i mental • Millora l'alineació i la consciència corporal • Aprèn patrons de moviment correctes • Establir moviment i eficiència muscular. • Controlar i alinear la respiració i el moviment. • Ensenyi a la ment a "Let go" i aprendre a fallar amb un somriure • Obtingui satisfacció aprenent amb alegria i alegria Els tallers són gratuïts però les places limitades, i per això APEL·LEM A LA RESPONSABILITAT INDIVIDUAL DEMANANT-VOS QUE NO US APUNTEU A MÉS DE DUES PROPOSTES PER PERSONA. Ajudeu-nos a facilitar que el major número de persones puguin gaudir d'alguna activitat durant aquest període!

Preu: Gratuït

Divendres
10/07/2020
Divendres
17/07/2020
Divendres
24/07/2020
Divendres
31/07/2020
Novetat!!
ONLINE -Mètode Feldenkrais
Logo de l'activitat ONLINE -Mètode Feldenkrais

Dimecres de 10.30 a 11.30h

Del 8 de juliol de 2020 al 29 de juliol de 2020

Espai: Aula per defecte

Professor/a: Illanes, Laura

El mètode Feldenkrais utilitza el moviment i l'atenció dirigida com a vehicle per accedir al cervell i crear noves connexions neuronals i patrons de moviment. Moshe Feldenkrais qüestiona com la manera de moure'ns i relacionar-nos amb la força de la gravetat, pot influir en la nostra salut i benestar. Es basa en la recerca d'un moviment harmònic, eficaç i eficient. Professionals que utilitzen el cos com a mitjà de treball, ballarins, coreògrafs, actors, músics, esportistes, terapeutes, etc. poden descobrir i aprendre altres formes de fer el mateix, d'una manera més eficient, òptima, bella i sense esforç. “El propòsit del mètode és ensenyar a la gent a ser conscient de com es mou, com pot moure's i ampliar les seves alternatives i benestar” Moshe Feldenkrais Els tallers són gratuïts però les places limitades, i per això APEL·LEM A LA RESPONSABILITAT INDIVIDUAL DEMANANT-VOS QUE NO US APUNTEU A MÉS DE DUES PROPOSTES PER PERSONA. Ajudeu-nos a facilitar que el major número de persones puguin gaudir d'alguna activitat durant aquest període!

Preu: Gratuït

Dimecres
08/07/2020
Dimecres
15/07/2020
Dimecres
22/07/2020
Dimecres
29/07/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
admin@admin.com

Logo Miram Cloud