Tallers Culturals (DANSA CONTEMPORÀNIA I MOVIMENT)

Novetat!!

Laboratori de composició instantània

Dissabte de 10:00 a 14:00h

21 de Juliol de 2018

Espai: Sala C

Laboratori de Composició Instantània per a desenvolupar la presència del cos a través de la poètica del moviment. Potenciarem la creativitat individual i col·lectiva amb la finalitat de trobar recursos personals i eines de creació. Explorarem la fisicalitat del nostre cos a través de les qualitats de moviment per descobrir les particularitats de cadascú i gaudir de la nostra dansa. Estant en l'aquí i ara amb el nostre cos físic, estem presents. Aquesta proposta segueix una metodologia on es treballen progressivament els tres elements bàsics de composició instantània a escena: espai-temps-cos, així com la relació entre ells. Posarem èmfasi a l'espai escènic per treballar en grup la composició i les seves dinàmiques. Aprendrem a moure'ns en el “no saber”, a reconèixer el caràcter de l'escena, a sostenir per a desenvolupar la nostra no-intenció i a observar i ser observats. DIRIGIT a qualsevol persona interessada en explorar la seva fisicalitat a través de la improvisació com a eina tant d'expressió creativa com de millora personal i corporal.

Preu: 16,41 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Dansa integrada. Moviment i expressió

Dimecres de 18:30 a 20:00

Del 4 de Juliol de 2018 al 25 de Juliol de 2018

Espai: Carmen Amaya

Un espai creatiu on, a través de la dansa, conflueixen cossos i ments diversos, qualitats de moviment i formes de comunicació variades, on la diversitat és vista com una oportunitat i no com un límit. Un espai artístic que crea llaços d'integració entre persones amb i sense diversitat funcional desenvolupant la creativitat a través de la dansa. Treballem tècniques de Dansa Contemporània, Dansa-Teatre i Improvisació per promoure l'expressió artística entre persones amb capacitats mixtes respectant els límits i les possibilitats de cadascun. Un intercanvi d'experiències i cossos diversos on tots poden ballar i experimentar en moviment.

Preu: 24,61 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

"Portés" i recursos acrobàtics per la dansa

Divendres de 20:00-21:30h

Del 6 de Juliol de 2018 al 27 de Juliol de 2018

Espai: Sala Mediterrània

Professor/a: Barbosa Ferrer, Jaime

En aquest curs comprendrem que és el que passa i com funciona el nostre cos quan fem acrobàcia i estem en equilibri invertit. Saber rodar, utilitzar equilibris i desequilibris en el moment idoni, saltar, botar i recepcionar correctament, utilitzar bé els suports i col·locació de mans a l'hora de fer la vertical, tenir clar com és el nostre sentit del gir per després desenvolupar enllaços acrobàtics són algunes de les coses que treballarem en aquest curs. Ideal per a professionals de l'escena que volen desenvolupar i introduir acrobàcia en les seves creacions o coreografies i per aquells que volen descobrir l'interessant i ampli món de l'acrobàcia.

Preu: 24,61 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Salut corporal

Dimarts de 18:30 a 20:00

Del 3 de Juliol de 2018 al 24 de Juliol de 2018

Espai: Sala C

Professor/a: Navarro Lopez, Africa

Aquestes classes es basen en un principi molt clar: aprendre a treballar bé el cos, de manera correcta i sense fer-se mal. Un cos sa necessita tonificar, estirar, mantenir-lo àgil i fort. Treballarem també les anomenades abdominals hipopressives que ens ajuden a recol·locar des de dins el nostre sòl pèlvic després dels esforços.

Preu: 24,61 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
admin@admin.com