Logo del centre cívic

Tallers Culturals (DANSA CONTEMPORÀNIA I MOVIMENT)

Novetat!!
PRESENCIAL- Recerca de moviment en dansa - iniciació
Logo de l'activitat PRESENCIAL- Recerca de moviment en dansa - iniciació

Dijous de 10.30 A 11.30H

Del 9 de juliol de 2020 al 30 de juliol de 2020

Espai: Sala C

TALLERISTA: MAGDA GARZON. Iniciació a la dansa contemporània a partir d’un treball personal d’exploració i investigació entorn del propi moviment. A partir d’exercicis profunds d’estiraments i de la consciència de la respiració accedirem a les mecàniques de moviment bàsiques que ens permetran comprendre la nostra estructura corporal així com desenvolupar una qualitat de moviment harmònica i holística. Per aquelles persones sense cap experiència prèvia en dansa o en tècniques de treball corporal. Els tallers són gratuïts però les places limitades, i per això APEL·LEM A LA RESPONSABILITAT INDIVIDUAL DEMANANT-VOS QUE NO US APUNTEU A MÉS DE DUES PROPOSTES PER PERSONA. Ajudeu-nos a facilitar que el major número de persones puguin gaudir d'alguna activitat durant aquest període!

Preu: Gratuït

Dijous
09/07/2020
Dijous
16/07/2020
Dijous
23/07/2020
Dijous
30/07/2020
Novetat!!
PRESENCIAL-Recerca de moviment en dansa - MIG/AVANÇAT

Dijous de 12 a 13h

Del 9 de juliol de 2020 al 30 de juliol de 2020

Espai: Sala C

TALLERISTA: MAGDA GARZON. Per tal d’accedir amb major consciència a les prestacions del cos i desenvolupar les possibilitats creatives del moviment propi, aprofundirem en les tècniques de la improvisació en dansa i ens iniciarem en els elements bàsics de la composició. Una proposta d’exploració i investigació individual entorn de les mecàniques i poètiques de la dansa. Per aquelles persones que tinguin una alguna experiència prèvia en dansa o en tècniques de treball corporal. Els tallers són gratuïts però les places limitades, i per això APEL·LEM A LA RESPONSABILITAT INDIVIDUAL DEMANANT-VOS QUE NO US APUNTEU A MÉS DE DUES PROPOSTES PER PERSONA. Ajudeu-nos a facilitar que el major número de persones puguin gaudir d'alguna activitat durant aquest període!

Preu: Gratuït

Dijous
09/07/2020
Dijous
16/07/2020
Dijous
23/07/2020
Dijous
30/07/2020
PRESENCIAL-Dansa Contemporània, "Acció en l'expressió". Iniciació
Logo de l'activitat PRESENCIAL-Dansa Contemporània,

Dimecres de 17 a 18h

Del 8 de juliol de 2020 al 29 de juliol de 2020

Espai: Sala C

Professor/a: CANAS ESTREMERA, HELENA

El taller proposa una estructura molt dinàmica que combina mecàniques i seqüències de moviment centrades en la tècnica, dinàmiques d'entrenament que preparen un cos fort i actiu, i pràctiques d'improvisació individuals i en grup que ens desperten l'atenció i l'imaginari. Amb això, els eixos principals de treball seran; per una banda, la relació, la recepció i la propulsió amb el terra, les espirals en el mateix cos i en l'espai, l'eix i el fora d'eix, la coordinació, el treball de centre actiu, i els impulsos i direccions motores; i per l'altra, l'escolta en grup, l'atenció a l'espai, la cerca de diferents qualitats i la capacitat de resolució i intuïció del cos. Buscarem sempre construir un espai de connexió, complicitat i d'aprenentatge en grup que ens permeti arriscar, provar, jugar i sorprendre'ns. L'objectiu d'aquest taller és aconseguir un cos conscient, versàtil, intuïtiu i juganer, capaç de resoldre i adaptar-se a diferents situacions, i connectat amb les companyes i l'espai que l'envolta. El taller comença amb un escalfament molt actiu i dinàmic basat en diferents jocs posant l'atenció en l'espai i en la relació entre les companyes. Amb això activarem articulacions, generarem calor, despertarem l'espai que ens envolta i prepararem un cos mòbil i conscient que ens permeti jugar. Seguirem amb la pràctica de diferents mecàniques de moviment que ens permetin aprendre maneres més eficients de moure'ns i que ens serveixin com a llenguatge comú. Amb aquestes mecàniques jugarem a descomposar-les i jugar-les a l'espai, per acabar aprenent coreografies grupals amb les quals puguem improvisar. Els tallers són gratuïts però les places limitades, i per això APEL·LEM A LA RESPONSABILITAT INDIVIDUAL DEMANANT-VOS QUE NO US APUNTEU A MÉS DE DUES PROPOSTES PER PERSONA. Ajudeu-nos a facilitar que el major número de persones puguin gaudir d'alguna activitat durant aquest període!

Preu: Gratuït

Dimecres
08/07/2020
Dimecres
15/07/2020
Dimecres
22/07/2020
Dimecres
29/07/2020
Novetat!!
ONLINE - Dansa Pantalles
Logo de l'activitat ONLINE - Dansa Pantalles

Dimecres de 19.30 a 20.30

Del 8 de juliol de 2020 al 29 de juliol de 2020

Espai: Aula per defecte

Professor/a: BRAVO CASADO, EMILIO

Confluim cossos i ments diversos, qualitats de moviment i formes de comunicació variades i la diversitat és vista com una oportunitat, no com un límit. Quan la situació és difícil, balla. Quan l’estat d’ànim decau, balla. Ballem, cuidem-nos, mirem-nos i estimem-nos. Els tallers són gratuïts però les places limitades, i per això APEL·LEM A LA RESPONSABILITAT INDIVIDUAL DEMANANT-VOS QUE NO US APUNTEU A MÉS DE DUES PROPOSTES PER PERSONA. Ajudeu-nos a facilitar que el major número de persones puguin gaudir d'alguna activitat durant aquest període!

Preu: Gratuït

Dimecres
08/07/2020
Dimecres
15/07/2020
Dimecres
22/07/2020
Dimecres
29/07/2020
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
admin@admin.com

Logo Miram Cloud