Logo del centre cívic

Tallers Culturals (ARTS PLÀSTIQUES I ARTS VISUALS)

Novetat!!
EINES DE PROMOCIÓ DE L'ARTISTA - Taller online
Logo de l'activitat EINES DE PROMOCIÓ DE L'ARTISTA  - Taller online

Dijous 25 de Juny de 16 a 17:30h

25 de juny de 2020

Espai: Aula per defecte

També pots inscriure't enviant un e-mail a visuals@civicbarceloneta.com. Taller dirigit a artistes per promocionar la seva obra i tenir presència a internet, gestionant les principals eines de comunicació digital i d'aquesta manera impulsar les seves carreres. • Com crear el teu espai web (Pàgina o bloc) • Eines per al millor posicionament en cercadors SEO • Escollir els canals a través dels quals comunicaràs • Definir estratègies i accions de comunicació. Materials necessari per fer el taller: Paper i boli. TALLERISTA: Gersón Ruíz És una persona polifacètica i un gran amant de l'art urbà combina su part com artista amb la direcció de projectes i professor a la Universitat en Barcelona. És creador i editor de “Digerible.com arte urbano”, una plataforma amb quinze anys de trajectòria. La seva finalitat és deixar un llegat en la història actual de l'art, que es desenvolupa en l'urbanisme, amb un extens registre de publicacions amb articles (audiovisuals i escrits), reconeixent en tot moment, la importància d'aquest objectiu per la naturalesa efímera de l'art urbà.

Preu: Gratuït

Dijous
25/06/2020
Novetat!!
COLOR I FORMA EN L'ART - Taller online
Logo de l'activitat COLOR I FORMA EN L'ART - Taller online

Dijous 2 de Juliol de 16 a 17:30h

2 de juliol de 2020

Espai: Aula per defecte

La càpsula es dividideix en tres parts. • Primera part: (15 min) Exercici pràctic. Barreja de colors amb pintura, o bé si s'utilitzen materials alternatius (com l'aquarel·la, crayons, pastissos, ceres, guixos), preparar una selecció de colors. Després de tenir una forma definida, a través de la repetició d'aquesta forma, desenvolupar una composició lliure. • Part teòrica: (15 min). Referència bibliogràfica sobre els estudis i teories realitzades sobre els fonaments de la color, (Newton, Goethe, Kandinsky). Breu anàlisi sobre la llum = volum = color. Breu introducció a la Forma. (2D,3D, 4D ...)Basat en el llibre de Wucius Wong, Principles of Two Dimensional Form. • Part Pràctica: (60 min). Crear un mapa personal de colors. Aquest exercici és per explorar i plasmar totes les possibles combinacions de colors que pots fer servir: groc, blau i vermell, (blanc opcional), utilitzant línies de guia (quadricula / Grid) o de forma lliure. Durant la sessió s'explicaran exemples per començar a crear el mapa de composició. La persona pot acabar després i compartir el seu mapa amb el grup. Materials necessaris per fer el taller: Folis en blanc o qualsevol suport o superfície re-utilitzable que serveixi per pintar. Pintura a la seva preferència (a base d'aigua, plàstic o oli) Colors: Groc, Blau i Vermell. * Blanc opcional. Llapis, crayons de colors, oli pastissos, guixos. TALLERISTA: Isabel Rabassa. Va estudiar Belles Arts a New York. El seu treball explora visualment la relació entre els pensaments polars, la psique humana i els nostres desitjos mortals. A través de l'abstracció de la forma, les pintures comuniquen sentiments extrems i contradictoris que estan expressats en la deformitat anatòmica de les figures. El seu llenguatge visual crea estats d'ànims en tensió i el color genera una sensació de dimensionalitat.

Preu: Gratuït

Dijous
02/07/2020
Novetat!!
PLANTILLA ART - STENCIL- Taller online
Logo de l'activitat PLANTILLA ART - STENCIL- Taller online

Dimecres 8 de juliol de 16 a 17:30h

8 de juliol de 2020

Espai: Aula per defecte

El taller vol aprofundir en com aplicar la tècnica d’estampació amb l’exposició de plantilles, coneguda com a stencil, una de les tècniques més utilitzades en l’art urbà i en treballs que necessiten l’estampació directa. • Definició i elaboració d’imatges. • Fixació de la pintura per aconseguir una intensitat major de color. • Aprendre a realitzar una plantilla. • Com construir una imatge per al tall d’una plantilla. • Tècniques de tall i estils. • Com aplicar el color i tècniques de degradats. • Materials de suport per a plantilles. Materials necessari per fer el taller: Làmines de cartolina o paper amb un gramatge de 200gr, superfície o taula per tallar, cutter de paper amb les fulles de tall noves, pintura en aerosol, llapis o retoladors. TALLERISTA: SM172. Va estudiar a l'Escola Llotja de Barcelona, però la seva formació és bàsicament autodidacta. S'interessa des de temps per l'art de carrer. La riquesa de la seva iconografia està a la diversitat d’influències que impregnen el seu art. Ha estat experimentat amb oli, acrílics, collages, stencil o linograbats fins a trobar un llenguatge propi i reconeixible que combina tipografies coloristes i figures molt reconegudes com a segell personal.

Preu: Gratuït

Dimecres
08/07/2020
Novetat!!
ONLINE -La passió de dibuixar i pintar a l’aquarel.la
Logo de l'activitat ONLINE -La passió de dibuixar i pintar a l’aquarel.la

Dimarts de 19 a 20h

Del 7 de juliol de 2020 al 28 de juliol de 2020

Espai: Des de casa

Professor/a: Leiva Granger, Paula Noelle

Els tallers són gratuïts però les places limitades, i per això APEL·LEM A LA RESPONSABILITAT INDIVIDUAL DEMANANT-VOS QUE NO US APUNTEU A MÉS DE DUES PROPOSTES PER PERSONA. Ajudeu-nos a facilitar que el major número de persones puguin gaudir d'alguna activitat durant aquest període! COMPARTIR EL GOIG DE DIBUIXAR I PINTAR A L'AQUAREL.LA Cada setmana, prèviament al taller, rebreu per correu electrònic una imatge a reproduir i treballar durant la sessió setmanal. Inclou BODEGONS, PAISSATGES I FIGURA HUMANA. Llegiu atentament LLISTA DE MATERIALS ( possibilitat d'albarà de Piera amb descompte, cal sol.licitar-ho a formacio@civicbarceloneta.com) Colors d'aquarel.la Pincels Paper d'aquarel.la, preferent ment paper d'aquarel.la marca GUARRO grano fino 1 fulla partida en 4 Paleta, cubitera o plat net. Pols de talc Paper water rotllo Cinta de pintor, cinta de paper per emmascarar, Tessa Taulell fusta o plàstic 3 Pots per l'aigua. 1 cullareta de cafè

Preu: Gratuït

Dimarts
07/07/2020
Dimarts
14/07/2020
Dimarts
21/07/2020
Dimarts
28/07/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
admin@admin.com

Logo Miram Cloud