Logo del centre cívic
Día Internacional de la Dansa "Above" de Gaston Core
Logo de l'activitat Día Internacional de la Dansa

Dissabte a les 20.00

29 d'abril de 2023

Espai: Sala d'actes

Dissabte 29 d’abril a les 20h

“ABOVE” de GASTON CORE // Sala d'actes del CCBarceloneta || Gratuït (reserva la teva entrada a partir del 11 d'abril a les 10h)

La intèrpret que tenim davant balla perquè en la seva dansa hi ha una cosa sagrada i ancestral que vol redescobrir, reinterpretar. Above és una recerca estètica i coreogràfica que parteix d'una alteració de dinàmiques, espais i imatges de la dansa kathak alhora que analitza imatges del sagrat, de gestos i moviments que les persones utilitzen per a provocar en si mateixes un sentiment de devoció. Above és un intent per descriure des de la forma d'aquesta dansa desconstruida, la nostra cerca del místic i la nostra necessitat de connectar amb els altres en moments de canvi.

Durada: 45min

Concepte i direcció: Gaston Core // Intèrpret: Shreyashee Nag // Música: Jorge da Rocha // Veu: Jorge da Rocha i Shreyashee Nag // Estilisme: Shreyashee Nag i Gaston Core // Llum: Manuel Ordenavia // Video i foto: Alice Brazzit // Projecte realitzat en residència a Nupura Dance Center i al Teatre Principal de Terrassa, amb el suport de CAET (Centre d’Arts Escèniques de Terrassa). Agraïments: equip tècnic del Teatre Principal de Terrassa, Giulia Poltronieri, Nico, Yao Dapré, Mario R. Rubio.

@gastoncore

Preu: Gratuït

Dissabte
29/04/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
info@civicbarceloneta.com

Logo Miram Cloud