Logo del centre cívic
Novetat!!
COSSOC i LA REBELIÓN DE LAS ABURRIDAS. Quinzena metropolitana
Logo de l'activitat COSSOC i LA REBELIÓN DE LAS ABURRIDAS.  Quinzena metropolitana

Diumenge 21 de març 12.00 a 14.00

21 de març de 2021

Espai: Plaça Hilari Salvador

COSSOC és una coreografia hipnòtica plena d'imatges suggerents del que poden fer dos cossos en constant equilibri. Un moviment de recerca sobre la complexitat i la senzillesa d'una relació. Una finestra d'observació i curiositat per l'espectador, frontera entre un espai públic i privat. Establint una relació íntima, els dos intèrprets creen una connexió forta, des d’on poder interpel·lar l'entorn i integrar-se amb l'espai. La peça porta al públic per un camí de calma i escolta. Potser la peça no és res més que la recerca d'un moment de contemplació. En Magí i l'Anamaria es troben el 2018, des de llavors comencen a col·laborar en la recerca d'un nou principi de moviment de partnering, el que els condueix paral·lelament a la creació de COSSOC. A part de la peça, també han creat un vídeo dansa i un taller basat en el llenguatge que han estat desenvolupant els últims tres anys. Creació, direcció i interprets: MAGÍ SERRA and ANAMARIA KLAJNŠ?EK Compositor: SANTI CARETA Fotografia: NORA BAYLACH Video: IGNASI CASTANYER Amb suport de gestió d’ELCLIMAMOLA Distribució: FANI BENAGES Coproductors: FIRA TÀRREGA, EL GRANER CENTRE DE CREACIÓ, CENTRE DE CREACIÓ ROCA UMBERT Amb el suport de: La Visiva, C.C. la Barceloneta, Danseu Festival, Figueres es MOU, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya Agraïments: Roser López Espinosa, Joana Serra, Nora Baylach, Urša Sekirnik and Adria PinarEn aquesta proposta, a mode de reflexió, Raquel & Raquel juntament amb *ZA! crearan una performance on el material coreogràfic i sonor es construirà a partir de la sobreproducció i la sobreexplotació. Una producció constant de cossos “capitalistes”: incansables i sacrificats. “Carn” llançada als ulls d'un espectador famolenc. I així, potser, plantejar-nos que ha arribat l'hora de recuperar el nostre temps i la nostra corporalitat perduda. LA REBELIÓN DE LAS ABURRIDAS. En aquesta proposta, a mode de reflexió, Raquel & Raquel juntament amb *ZA! crearan una performance on el material coreogràfic i sonor es construirà a partir de la sobreproducció i la sobreexplotació. Una producció constant de cossos “capitalistes”: incansables i sacrificats. “Carn” llançada als ulls d'un espectador famolenc. I així, potser, plantejar-nos que ha arribat l'hora de recuperar el nostre temps i la nostra corporalitat perduda. Creació i interpretació: Raquel Gualtero i Raquel Klein // Música: Za!// Video: Diego Iñiguez // Fotografia: Diego Iñiguez

Preu: Gratuït

Preu Targeta persones en situació d'atur - Descompte 50%: Gratuït

Preu Tarifa persones amb discapacitat - Descompte 30%: Gratuït

Preu Tarifa persones amb discapacitat - Descompte 50%: Gratuït

Preu Tarifa persones amb discapacitat - Descompte 75%: Gratuït

Diumenge
21/03/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
info@civicbarceloneta.com

Logo Miram Cloud