Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (DANSA CONTEMPORÀNIA )

Novetat!!
W@zap#..? de Kata Balogh
Logo de l'activitat W@zap#..? de Kata Balogh

Dijous 14 d''''''''octubre de a les 19h

14 d'octubre de 2021

Espai: A l'aire lliure, davant del centre cívic

W@zap #..? És una peça de carrer, dirigida per Kata Balogh, que fusiona la dansa contemporània, el teatre físic, la performance i el new-media. Els temes principals són: les conseqüències socials, espacials, sensorials i corporals de l’ús excessiu dels mòbils al nostre dia a dia. Una creació que en comptes de negar la digitalització, l’utilitza per qüestionar-la. Un mirall construït a partir de cossos, pantalles i espais paral·leIs amb la finalitat de que ens preguntem: què passa?. Idea original, direcció i coreografia: Kata Balogh (HU) / Interpretació: Aymeric Forner (FR); Clio van Kerm (BE); Lorenzo Massa (IT); María Clara Dornelas (BR) / Assistència: Yucef Zraiby (LB) / Vídeo, fotografia: Anna Albornoz (CL) / Amb el suport de: nunArt Guinardó i Centre Cívic Teixonera.

Preu: Gratuït

Dijous
14/10/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
admin@admin.com

Logo Miram Cloud