Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (DANSA)

Novetat!!
Crisálida d'Antes Collado
Logo de l'activitat Crisálida d'Antes Collado

Dijous 16 de desembre de a les 19h

16 de desembre de 2021

Espai: Sala d'actes

“Paul Celan insistia en la naturalesa dialògica del poema (i per extensió de les arts en general), tot afirmant que un poema és quelcom que sempre s’està atansant, que sempre s’està adreçant cap a alguna cosa. Cap a alguna cosa oberta, ocupable, potser cap a un Tu assequible”. La qüestió és què passa quan aquest “Tu” no és assequible, sinó que més aviat s’ha eixugat, que s’ha oblidat de la seva capacitat essencial d’escolta i acollida. Amb un dansar titubejant, Crisa?lida és una proposta que pretén desdibuixar els contorns d’allò humà, treballant elàsticament entre imatges recognoscibles i cossos per descobrir, per tal d’acollir no tan sols allò conegut, el nostre present esgotat, sinó també allò irrecognoscible i que encara ha de venir. Creació escènica i interpretació: Antes Collado / Acompanyament en la dramatúrgia: Oriol López / Ajuda externa als assaigs: Nico Jongen i Cruz Hernández / Escenografia i atrezzo: Carmen Triñanes / Vestuari: Pau Aulí / Coordinacció tècnica: Damià Duran / Producció: Laura Viñals.

Preu: Gratuït

Dijous
16/12/2021
Novetat!!
HOP a la Barceloneta

Dissabte 6 de novembre de a les 19h

6 de novembre de 2021

Espai: Sala d'actes

Mostra de peces de dansa urbana. Activitat emmarcada al "HOP TARDOR 2021, 11 es Trobades de dansa i cultura urbana". “Barro” de la Cia Artllejeros, “Records d’arena” de Moíses Rojo, “Fomo” de Ventura Díaz i “Spleen” de Manel Ferrándiz Sarrazúa.

Preu: Gratuït

Dissabte
06/11/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
admin@admin.com

Logo Miram Cloud