Logo del centre cívic

Itineraris (#FEMBARRI)

Novetat!!
RUTA DE VISITA AL PORT: PESCADORS DE LA BARCELONETA
Logo de l'activitat RUTA DE VISITA AL PORT:  PESCADORS DE LA BARCELONETA

Dijous 30 de setembre de 16 a 18h

30 de setembre de 2021

Espai: A l'aire lliure, davant del centre cívicUs agradaria descobrir el món dels pescadors de la Barceloneta en un dia molt especial?

Ens endinsarem en les tasques diàries de l'ofici dels pescadors i la tradició pesquera a través d'un itinerari pel moll de pescadors especialment dissenyat per la festa major del nostre barri: veurem arribar els vaixells de rossec, els acompanyarem a la subhasta diària del peix i ressoldrem dubtes sobres la sostenibilitat a la zona on es sorgeixen les xarxes.

Impartit per CAP A MAR ( ( https://capamarbcn.com/)

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i les corresponents restriccions, l’activitat s’adapta per a que pugui realitzar-se de forma virtual o presencialment, reservant-se el dret d'adaptar les sessions, respectant a usuaris i tallerista. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció.

Preu: 8,52 € (IVA inclòs)

Dijous
30/09/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
info@civicbarceloneta.com

Logo Miram Cloud