Logo del centre cívic

Tallers Culturals (TASTET DE TALLERS)

TASTET ACCIÓ EN L’EXPRESSIÓ CONTEMPORÀNIA
Logo de l'activitat TASTET ACCIÓ EN L’EXPRESSIÓ CONTEMPORÀNIA

Dimecres 17.45 a 19.15h

18 de gener de 2023

Espai: Sala Mediterrània

Professor/a: Canas Estremera, HelenaEl taller proposa una estructura molt dinàmica que combina mecàniques i seqüències de moviment centrades en la tècnica, dinàmiques d'entrenament que preparen un cos fort i actiu, i pràctiques d'improvisació individuals i en grup que ens desperten l'atenció i l'imaginari.

Amb això, els eixos principals de treball seran; per una banda, la relació, la recepció i la propulsió amb el terra, les espirals en el mateix cos i en l'espai, l'eix i el fora d'eix, la coordinació, el treball de centre actiu, i els impulsos i direccions motores; i per l'altra, l'escolta en grup, l'atenció a l'espai, la cerca de diferents qualitats i la capacitat de resolució i intuïció del cos.

Buscarem sempre construir un espai de connexió, complicitat i d'aprenentatge en grup que ens permeti arriscar, provar, jugar i sorprendre'ns.

OBJECTIUS
L'objectiu d'aquest taller és aconseguir un cos conscient, versàtil, intuïtiu i juganer, capaç de resoldre i adaptar-se a diferents situacions, i connectat amb les companyes i l'espai que l'envolta.

METODOLOGIA
El taller comença amb un escalfament molt actiu i dinàmic amb això activarem articulacions, generarem calor, despertarem l'espai que ens envolta i prepararem un cos mòbil i conscient que ens permeti jugar. Seguirem amb la pràctica de diferents mecàniques de moviment que ens permetin aprendre maneres més eficients de moure'ns i que ens serveixin com a llenguatge comú. Amb aquestes mecàniques jugarem a descomposar-les i jugar-les a l'espai, per acabar aprenent coreografies grupals amb les quals puguem improvisar.

Preu: Gratuït

Dimecres
18/01/2023
TASTET AFROBEATS
Logo de l'activitat TASTET AFROBEATS

Dimecres 19.30 a 21h

18 de gener de 2023

Espai: Sala C

Professor/a: La Santa, Marie


Marie "La Santa" ens convida a participar al taller de danses Afrobeats o Afro-urbana, per a divertir-nos sacsejar l'energia i aprendre els passos i postures bàsiques del afro.

Aprèn a treure el teu estil propi. Alliberar-te dels bloquejos, aprendre a entrar en tu i compartir-te a través de la dansa...Aprendrem els groove del Afro recorrent els diferents països a través dels seus ritmes com azonto, coupedecale ndombolo shaku shaku.

Vine a gaudir, expressar i compartir en comunitat,a través de les arrels africanes des del més actual dels seus ritmes .

Preu: Gratuït

Dimecres
18/01/2023
TASTET AFROCONTEMPORANI
Logo de l'activitat TASTET AFROCONTEMPORANI

Divendres 12 a 13.30h

20 de gener de 2023

Espai: Sala C

Tallerista: Ada Saliou

En aquest taller experimentarem amb la dansa contemporània a través de les vibracions i energia de la música africana. És una tècnica de dansa que representa la la relació de terra i el cel, la forma de vida i el moviment de persones i animals.

Una proposta amb arrels i l'energia de la dança africana i amb la llibertat i expressió de la dansa contemporània.

Ada Saliou és senegalès, artista de dansa, coreògraf i pedagog. Fidel als seus impulsos creatius a Espanya -Àfrica - Senegal. Llicenciat en dansa afrocontemporània en dansa africana, llicenciat en els diferents sectors de dansa.

Desenvolupament coreogràfic i professor a Senegal i Espanya. És cofundador i coreògraf de Sabia Tierra Respecto au migrantes... extra director d'Art Sin Fronteras a Barcelona, connexió Espanya - Àfrica (Senegal).

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i les corresponents restriccions, l’activitat s’adapta per a que pugui realitzar-se de forma virtual o presencialment, reservant-se el dret d'adaptar les sessions, respectant a usuaris i tallerista. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció.

Preu: Gratuït

Divendres
20/01/2023
TASTET ALL LADIES - ESTIL NOIES
Logo de l'activitat TASTET ALL LADIES - ESTIL NOIES

Dijous 18.15 a 19.30h

19 de gener de 2023

Espai: Sala Mediterrània

Tallerista: Ellie Spuropoulou

Objectiu:
Les classes d'Estil Noia són classes dirigides a noies i dones que volen embellir i enriquir el seu ball, estar més còmodes ballant i expressant el seu costat femení.

Metodologia:
En aquest curs treballarem exercicis de tècnica, postura i flexibilitat i muntarem petites seqüències/coreografies per expressar emocions a través del moviment del teu cos i millorar la teva consciència corporal. Ballarem potenciant la nostra confiança en nosaltres mateixes i divertint-nos molt.

Al final del curs seria ideal fer una presentació o un vídeo de les nostres coreos perquè apliquem tot el que hem apres.

‘’Una dona segura, deixa empremtes per on camina i la seva energia quan balla’’.

Preu: Gratuït

Dijous
19/01/2023
  Anterior12345Següent

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
info@civicbarceloneta.com

Logo Miram Cloud