Tallers Culturals (DONA)

"Desperta la teva creativitat". Taller per a dones amb fibromialgia

Dijous de 17 a 19h

Del 5 d'Octubre de 2017 al 16 de Novembre de 2017

Espai: Sala F

Professor/a: Gautier, Nathalie

Us proposem un espai d’expressió i d’experimentació a partir dels llenguatges artístics. L’art és una eina que ofereix una doble comunicació, amb els altres i amb un mateix. Activitat programada en el marc de l’exposició “Fibromialgia. Convivint amb ella” i del 25N –Dia Internacional contra la Violència vers les Dones-

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Inscripcions presencials al centre cívic.

"Dones que habiten cossos". 7ena edició

Dijous de 18.30 a 20h

Del 26 d'Octubre de 2017 al 14 de Desembre de 2017

Espai: Sala Mediterrània

Professor/a: D'Ascenzi, Antonella

Laboratori anual de dansa-teatre, improvisació i gènere: “Quan el cos recorda. Dones de la Barceloneta”. Ens aproparem a les històries de dones que viuen a la Barceloneta, utilitzant la dansa-teatre i improvisació per re-construir les seves petjades investigant sobre històries no explicades. Enriquirem el discurs de gènere, reforçant la identitat i apostant per una cultura lliure de masclisme, patriarcat i silenci.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Inscripcions presencials al centre cívic.

Bases de ioga inspirat en Iyengar

Divendres de 18.30 a 20h

Del 20 d'Octubre de 2017 al 1 de Desembre de 2017

Espai: Sala C

Professor/a: KUELIYAR PODGAYNOVA, KARMEN

El ioga Iyengar és una forma de Hatha ioga que posa èmfasi en el detall, la precisió i l'alineament de les postures (assanes) i el control de la respiració (pranayama), per aconseguir un alineament estructural del cos físic. A través de la pràctica d'un sistema d'assanes, s'intenta unir el cos, la ment i l'esperit per aconseguir la salut i el benestar. Aquesta disciplina és considerada una eina potent per alleujar els estressos de la vida moderna actual que a la vegada permeten promoure el total benestar físic i espiritual.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Inscripcions presencials al centre cívic.

El cos de l'emoció: cos, dansa i autoconeixement

Dimecres de 18 a 19:30h

Del 4 d'Octubre de 2017 al 22 de Novembre de 2017

Espai: Sala B

Professor/a: Salazar Maravi, Almendra

Aquesta proposta vol ser una una caixa d’eines, de recursos per a la gestió de les emocions, a través del moviment i les sensacions somàtiques.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Inscripcions presencials al centre cívic.
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.