Logo del centre cívic

Tallers Culturals (WORKSHOPS PRO)

Novetat!!
W@zap#..?- EL MÒBIL COM A EINA EN LA RECERCA DEL MOVIMENT.
Logo de l'activitat W@zap#..?- EL MÒBIL COM A EINA EN LA RECERCA DEL MOVIMENT.

Dissabte 16 d''octubre de 10.30 a 13.30h

16 d'octubre de 2021

Espai: Carmen AmayaTallerista:Kata Balogh.

Aquesta proposta neix del desig de compartir les eines creatives utilitzades durant la creació de “W@zap#..?”, una peça de carrer que fusiona la dansa contemporània, la performance i el new-media per a reflexionar sobre les conseqüències socials, espacials, sensorials i corporals de l'ús excessiu de mòbils en el nostre dia-dia.

Estem acostumats a tenir el nostre mòbil a la mà al carrer, en el metro, en el llit, en el bar, gairebé no ens podem moure sense això i per a nosaltres, ballarins, actors, performers, l'estudi és gairebé l'únic lloc “sagrat”, on els mòbils queden fora, separats del nostre cos i el seu moviment.

L'objectiu del taller és preguntar-nos com ens mou el mòbil i com podem “mobilitzar” diferents aspectes del tema a través d'una sèrie d'exercicis creatius que tenen com a punt de partida el cos en moviment i el dispositiu mòbil com a eina creativa.

La primera part del taller consta d'una sèrie de propostes conegudes en les pràctiques de moviment que desperten la percepció del propi cos, del grup i de l'espai.

La segona part del taller servirà per a viure l'experiència de com canvia aquesta percepció a l'hora d'afegir el mòbil com a quarta participant al joc i que noves estratègies podem trobar per a moure i aprofitar les aplicacions dels nostres dispositius a l'hora de compondre, gravar i jugar.

Per a tancar l'experiència, els participants compartiran el resultat de la seva creació, en format de performances exprés, on el públic (la resta dels participants) podrà percebre les accions en temps real i alhora veure el que passa a nivell digital en la pantalla dels seus mòbils.

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i les corresponents restriccions, l’activitat s’adaptaria, reservant-se el dret d'adaptar les sessions, respectant a usuaris i tallerista. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripciót.

Preu: 15,50 € (IVA inclòs)

Dissabte
16/10/2021
Novetat!!
WORKSHOP - COSSOS MULTISENSIBLES
Logo de l'activitat WORKSHOP - COSSOS MULTISENSIBLES

Dissabte 18 de desembre de 10.30 a 13.30h

18 de desembre de 2021

Espai: Carmen AmayaJoaquín Collado ens convida aquest taller que consisteix en un entrenament inicial sobre els principis bàsics del pilates i el ashtanga ioga mysore aplicats a la dansa, i d'una segona part de recerca coreogràfica sobre una sèrie de pautes d'improvisació.

Joaquín Collado és artista i investigador del moviment, el cos i la imatge

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i les corresponents restriccions, l’activitat s’adapta per a que pugui realitzar-se de forma virtual o presencialment, reservant-se el dret d'adaptar les sessions, respectant a usuaris i tallerista. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció.

Preu: 15,50 € (IVA inclòs)

Dissabte
18/12/2021
WORKSHOP - RÍTMIA: EINES DE CREACIÓ
Logo de l'activitat WORKSHOP - RÍTMIA: EINES DE CREACIÓ

Dissabte 13 de novembre de 10.30 a 14h

13 de novembre de 2021

Espai: Carmen Amaya


DIRIGIT A BALLARINS SEMIPROFESSIONALS/ AMATEURS

En aquest taller explorarem la nostra percepció del temps i del ritme. Abordarem la musicalitat i la sonoritat del moviment fent servir el temps metronòmic, el temps release o el temps musical com a suports de la nostra dansa. Des d’aquesta base ens endinsarem progressivament en la complexitat que ens ofereixen els poliritmes, desglossant i assaborint les diferents capes rítmiques a través de l’escolta propioceptiva, tàctil i sonora.

Complementarem la nostra intuïció sobre l’estructura dels diferents polirítmies amb representacions numèriques i geomètriques que ens ajudaran a comprendre’n millor la mecànica. Per fer-ho comptarem amb el llenguatge de Nuzic, un innovador sistema musical. Aquestes eines s'enmarquen dins la investigació coreogràfica del projecte escènic Rítmia.

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i les corresponents restriccions, l’activitat s’adapta per a que pugui realitzar-se de forma virtual o presencialment, reservant-se el dret d'adaptar les sessions, respectant a usuaris i tallerista. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció.

Preu: 18,08 € (IVA inclòs)

Dissabte
13/11/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
admin@admin.com

Logo Miram Cloud