Tallers Culturals (INTENSIUS CAP DE SETMANA)

Novetat!!

Voguing intensive

Dissabte de 10:30 a 14:30

24 de Febrer de 2018

Espai: Sala d'actes

El voguing forma part de la cultura Ballroom, nascuda en els anys 80 a New York a mà de la comunitat LGBTQ, on nois i noies, que no estaven acceptats per la seva família ni per la comunitat, a causa de la seva tendència sexual, es quedaven al cinema o a clubs i jugaven a ser el millor, el més maco, el millor ballarí, el cos més seductor, el més extravagant o el millor maquillat i guanyar en reconeixements. Així a poc a poc aquestes trobades van anar prenent força i es van convertir en festes i nits anomenades Ball. El Voguing és la part de dansa d'aquestes trobades Ball. També és la part més esperada pels "voguers", ja que la dansa és el reflex i llenguatge de l'emoció i la bogeria d'aquest moviment. Se'n reconeixen tres estils diferents: Old way New way Vogue fem En aquest intensiu és de granarà els diferents estils, fent un recorregut històric i cultural de la mà d'Anna Yang de la Internacional Kiki House of Ubetta que des d'un any participa en primera persona i activament en el desenvolupament d'aquesta cultura.

Preu: 16,41 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Places exhaurides. Si vols apuntar-te a la llista d'espera adreça´t al centre.
Novetat!!

L'art de la fotografia

Dissabte de 10:30 a 14:30

24 de Febrer de 2018

Espai: Sala D

Professor/a: Ibáñez, Marc

Com deia Ansel Adams, "una fotografia no la prens, la fas". Més enllà dels coneixements tècnics que ens permeten manipular les càmeres, hi ha elements essencials del llenguatge visual que són imprescindibles per a qualsevol fotògraf a l'hora de dur a terme l'acció fotogràfica. Amb una sessió on repassarem diferents referents de la fotografia, identificarem quins són aquests elements tant importants i com jugar-hi per ser capaços de crear imatges suggerents.

Preu: 16,41 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Percussió corporal

Dissabte de 10:30 a 14:30

3 de Març de 2018

Espai: Sala Mediterrània

Professor/a: Llombart, Anna

L’objectiu del treball amb la percussió corporal és potenciar la capacitat de crear i expressar el ritme, establint el propi cos com a instrument bàsic i principal de percussió. Preparem el cos per experimentar i viure internament la música, la dansa i el ritme de la manera més natural i orgànica possible. A través d'una experiència viva, directa i dinàmica descobrirem que estem ballant la música que creem amb el cos. “It’s music you can see, dance you can hear” Keith Terry.

Preu: 16,41 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Mou la teva vida

Dissabte de 17:00 a 20:00

10 de Març de 2018

Espai: Sala C

Professor/a: Fonseca i Jose Bhanu, Carla

Utilitzant processos potents del coaching i PNL (Programació Neuro-Lingüístic), combinant amb la dansa i moviment, aquest taller és una meravellosa oportunitat de crear més consciència per moure la teva vida. Et donarem les eines per accedir a una visió general de la teva vida des on podràs avaluar on ets i on vols anar, connectant amb tu mateix i amb el que és més important per a tu. El taller et permet tenir un moment d'enfocar la teva energia cap als teus objectius i avaluar els passos per arribar-hi, aprofitant els beneficis de les dinàmiques constructives del treball en grup.

Preu: 12,31 € (IVA inclòs)

Veure sessions
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
admin@admin.com