Tallers Culturals (INTENSIUS CAP DE SETMANA)

Novetat!!

El cos abraça

Dissabte de 17:00 a 20:00

16 de Juny de 2018

Espai: Aula per defecte

L'objectiu principal és transmetre i preparar el cos per ballar des del gaudi. Procurar que el cos estigui connectat amb el seu centre, que respiri, que es mogui a partir de la seva energia per arribar a un moviment fluid, harmònic i pugui projectar-lo a l'espai. Trobar-nos en un cos disponible, que sent, escolta, reacciona i vibra en cada moviment. Utilitzant els canvis de pes, els suports en el sòl, les suspensions i les diferents dinàmiques en el moviment i així, arribar a sentir la llibertat per connectar-nos amb la terra, l'aire i crear un espai omplint de volum, matèria, expressió i musicalitat. En aquest taller proposo que el punt de partida o motor, sigui l'"abraçada". L'abraçada com a contacte, com escolta, com guia. Els meus anys en el "Tango" m'han enriquit per tenir més sensibilitat, més escolta i més disponibilitat quan parlem de "Duo". Com podem portar a una altra persona al nostre univers, o viceversa, com deixar-nos portar ... Partint d'una caminada junts, a partir de l'abraçada, on ens porta la improvisació sense deixar d'abraçar-nos! Com omplir aquest espai, aquesta abraçada... Com trobar la nostra llibertat en l'abraçada de l'altre. Com reaccionar a la proposició de l'altre, proposant i abraçant el seu cos amb el nostre.

Preu: 12,31 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
admin@admin.com