Tallers Culturals (INTENSIUS CAP DE SETMANA)

Aeroioga restauratiu

CANVI DE DATA! de 10:30 a 14:30

28 d'Octubre de 2017

Espai: Sala Mediterrània

Professor/a: De Vilallonga Kirovac, Salvana

En els tallers de Aeroyoga restauratiu realitzem estiraments a nivell de sòl amb l'ajuda del gronxador i el pes del nostre propi cos. Treballem la consciència i alienació corporal-mental- emocional, coordinant moviments d'estiraments i tècniques de respiració, centrament i relaxació. És adequat per a totes les persones que desitgin incrementar l'elasticitat i flexibilitat i conèixer-se una mica més. Desenvolupar la consciència corporal. Aquests exercicis són ideals per als homes (generalment menys flexibles) ja que el mateix pes del seu cos els ajuda a treballar l'elongació de la musculatura, sense esforç ni risc. Els estiraments són beneficiosos per que redueixen la tensió muscular. Preparen la musculatura per a l'activitat d'altres esports. Contribueixen a prevenir lesions. Faciliten l'enfortiment dels tendons, adequat per a fases de rehabilitació. A més, alguns ajuden a combatre el mal d'esquena ja que estiren la columna descomprimint les vèrtebres. Milloren la gestió de la respiració mitjançant la correcta mobilització del múscul del diafragma, que al seu torn calma el sistema nerviós a través del nervi vague. També contribueixen al bon drenatge limfàtic i circulatori atès que realitzem algunes postures amb les cames alçades exercint punts de pressió. És bo estirar a totes les edats!

Preu: 16,41 € (IVA inclòs)

Veure sessions

El procés creatiu en el teatre dansa

04-03-2017 de 10:30 a 14:30

2 de Desembre de 2017

Espai: Sala Mediterrània

Proposem un taller on tu ets el creador. Partint de les pràctiques de la dansa i el teatre per despertar el cos, la ment, el ritme i la imaginació, acabarem fent una posta en escena creada entre els participants i els professors.  En la primera part del taller, treballarem la consciència i col.locació corporal amb exercicis de respiració, estiraments i coordinació pròpis de la dansa contemporània per  descobrir noves possibilitats físques i expressives.  En la segona part, abordarem l´acció creativa. Engegarem el mecanisme de l´imaginació per crear un mòn únic que pertany  als participants. Et proposem un joc: Agafa una maleta i posa-hi tot el que necessites per unes vacances al paradis…  Obrim una porta cap a la creativitat i moviment propis, l´espontaneïtat, afinant els sentits. Entres?

Preu: 16,41 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Playfight, connecta amb l'altre des de la força conscient

Dissabte de 10:30 a 14:30

14 d'Octubre de 2017

Espai: Carmen Amaya

El Playfight es l'art de connectar amb l'altre i crear intimitat a través de la nostra força conscient. És una fórmula alquímica que combina arts marcials, dansa, moviment autèntic, yoga i improvisació contact. En aquesta barreja única, el poder físic, intel·lectual, emocional i energètic s'utilitza de manera conscient i troba el seu espai d'expressió.

Preu: 16,41 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Zouk. Ball Brasiler

Dissabte de 10:30 a 14:30

25 de Novembre de 2017

Espai: Carmen Amaya

Professor/a: Santos Ferrer, Javi

Coneixerem el Zouk, un ball social brasiler tècnic, sensual i que es centra en la connexió i la musicalitat. Es pot ballar amb diferents gèneres musicals RnB, Dubstep, Kizomba, Pop, Líric... La base i la tècnica d'aquesta dansa permet arribar a tenir llibertat per poder fusionar-la amb altres estils de ball com el Tango, Bachata, Swing, Hip Hop, Contemporani, entre d'altres.

Preu: 16,41 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.