Logo del centre cívic
Els Viatges de Bowa
Logo de l'activitat Els Viatges de Bowa

Dissabte 12.30 a 13.30

17 de desembre de 2022

Espai: Plaça Hilari Salvador

ESPECTACLE EXTERIOR: PLAÇA D'HILARI SALVADÓ (NO ÉS NECESSÀRIA RESERVA D'ENTRADES)

Artista: La gata japonesa

La Bowa és una nòmada, òrfena d'arrels i de somnis, que recorre el món tractant de donar un destí als missatges que les persones anònimes llencen al mar dins d'ampolles. D'alguna manera vol connectar aquestes persones desconegudes amb el seu passat, quelcom que ella no té.

Però un dia, en un d'aquests viatges, la Bowa troba un indret especial i, per primer cop, té un sentiment de pertinença.

Aquest és un espectacle de circ poètic amb elements d'altres disciplines com la dansa, la màgia o el teatre, destinat a tots els públics i que disposa de materials propis per a que qualsevol persona amb diversitat funcional pugui gaudir de l'obra: des d'audioguies descarregables al mòbil, fins a una maqueta tiflològica i textos impresos en paper i també en braile.

Els Viatges de Bowa va rebre el premi del públic en el festival Mujeres con Narices de Las Palmas de Gran Canaria el 2021, el premi del festival Cucha de Otoño, el premi Kandengue Arts i el premi Territorio Violeta en el Festival Circada 2020.

Preu: Gratuït

Dissabte
17/12/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
info@civicbarceloneta.com

Logo Miram Cloud