Logo del centre cívic
Plot Twist
Logo de l'activitat Plot Twist

Divendres 19:30 a 20:30

6 d'octubre de 2023

Espai: Plaça Hilari Salvador

Artista: Suzanna

Suzanna presenta el seu segon disc en solitari als escenaris del Barcelona Districte Cultural. Cantant i compositora, la música de Suzanna es mou pels camins del soul des del reagge fins al dancehall. De fet, tota la seva carrera musical de més de 10 anys és un viatge que va començar a L'Hospitalet de Llobregat, la seva ciutat, va continuar al Marroc, on va residir uns anys, i la va portar de tornada a Barcelona.

En aquest trajecte vital i artístic, Suzanna ha format part de diferents bandes i ha col·laborat amb molts altres artistes, fins que l'any 2018 inicia la seva carrera en solitari on hi ha cabuda per a un projecte paral·lel: el disc Suzanna Tribute Amy Winehouse (2022), que sorgeix de forma natural recopilant els temes d'Amy Winehouse que Suzanna versiona en molts dels seus concerts.

Recomanat per a més de 16 anys.

Espectacle exterior. Sense reserva d'entrades.

Preu: Gratuït

Divendres
06/10/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
info@civicbarceloneta.com

Logo Miram Cloud