Logo del centre cívic
Novetat!!
Pobresa menstrual. Cicle de cinema documental
Logo de l'activitat Pobresa menstrual. Cicle de cinema documental

Divendres 18 de març de 19 a 20.15h

18 de març de 2022

Espai: Sala d'actes

Cicle de cinema documental (curtmetratges). Pobresa menstrual: una aproximació situada en la desigualtat. Si bé la vergonya i el silenci són experiències comunes per a les persones que menstruen a tot el món, les conseqüències es tornen més greus si s’afegeix una altra dimensió: la pobresa. Un relat minuciós de cossos que xoquen amb una societat que no reconeix com funcionen. Presenctació de diversos curtmetratges que visibilitzen un fenòmen global: la menstruació en temps d’estigma. Activitat programada en el marc 8M, Dia Internacional de les Dones i de l’exposició “POBRESA MENSTRUAL: una aproximació situada en la desigualtat ”. A cura de Magali Touzet.

Preu: Gratuït

Divendres
18/03/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
info@civicbarceloneta.com

Logo Miram Cloud