Logo del centre cívic
Novetat!!
WORKSHOP - COSSOS MULTISENSIBLES
Logo de l'activitat WORKSHOP - COSSOS MULTISENSIBLES

Dissabte 18 de desembre de 10.30 a 13.30h

18 de desembre de 2021

Espai: Carmen AmayaJoaquín Collado ens convida aquest taller que consisteix en un entrenament inicial sobre els principis bàsics del pilates i el ashtanga ioga mysore aplicats a la dansa, i d'una segona part de recerca coreogràfica sobre una sèrie de pautes d'improvisació.

Joaquín Collado és artista i investigador del moviment, el cos i la imatge

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i les corresponents restriccions, l’activitat s’adapta per a que pugui realitzar-se de forma virtual o presencialment, reservant-se el dret d'adaptar les sessions, respectant a usuaris i tallerista. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció.

Preu: 15,50 € (IVA inclòs)

Dissabte
18/12/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
info@civicbarceloneta.com

Logo Miram Cloud