Logo del centre cívic
Novetat!!
"BLACK" d’OLOUY i "DOS GARDENIAS" de RUTH PRIM I SOFIA MAE (cia. ROOTS)
Logo de l'activitat

Divendres 2 de juliol de 19.00 a 20.30

2 de juliol de 2021

Espai: Sala d'actes

El Grec festival de Barcelona, en la seva edició 2021, posa el focus en el continent africà. En aquest marc artístic, us proposem una mirada a l'escena local de danses urbanes afro descendents amb les peces "Black" i "Dos gardenias" i un diàleg post funció amb els/les intèrprets. "BLACK" d’OLOUY "puedes escribirme en la Historia con tus amargas y retorcidas mentiras puedes pisotearme en la suciedad. pero aún así, como el polvo, me levantaré ". Maya Angelou “Black” és una peça de dansa basada en la improvisació i inspirada en elements coreogràfics d'estils clau de l'escena urbana africana, com el coupé-decalé, el afro house, el azonto o el krump, amb la qual l'artista pretén reflexionar i expressar com una persona se sent negre en la nostra societat "moderna". Direcció, coreografia i interpretació: Oulouy // Producció i distribució: Asociación Africa Moment "DOS GARDENIAS" de RUTH PRIM I SOFIA MAE (cia. ROOTS) "Com cuidar d'una gardènia i no morir en l'intent... la gardènia és igual de bella que delicada. El llustre de les seves fulles cridarà la teva atenció, són lanceolades d'un color verd intens i molt brillant. Les seves flors són boniques i oloroses, és intens i dolç. Necessiten llum per a viure. La gardènia no tolera les gelades, és una planta d'origen tropical." Les artistes sumen la vivència de dues generacions diferents però amb un recorregut semblant. En els seus moviments trobem la influència de les danses urbanes, contemporània, ells balls llatins i les seves arrels com a dones afrodescentents. Creació i interpretació: Ruth Prim i Sofia Mae. Distribució: Africa Moment Durada de l’activitat: 60 minuts Preu: gratuït En col·laboració amb: Africa Moment

Preu: Gratuït

Divendres
02/07/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
admin@admin.com

Logo Miram Cloud