Logo del centre cívic
Novetat!!
DEL MUR AL LLENÇ: Taller de pintura amb esprai
Logo de l'activitat DEL MUR AL LLENÇ: Taller de pintura amb esprai

Dimarts 15 de Juny de 18.30 a 20h

15 de juny de 2021

Espai: Sala Arts plàstiques


En el marc de l'exposició DEL MUR AL LLENÇ, us proposem acostar-vos al món del grafitti i l'art urbà. Taller de pintura amb esprai a càrrec d’Anna Fortuny.

Una classe pràctica i didàctica per apropar-se al món del grafiti, el mural i les instal·lacions artístiques. El taller de pintura amb esprai o taller de grafiti, és una càpsula de formació artística per iniciar-se en aquesta disciplina artística molt utilitzada en l'art urbà.

El taller aborda punts importants com l'anàlisis sobre la dimensió i grandària de l'obra, protecció i seguretat, superfície, línies, volums, colors, models, escales de grisos, com a principals objectius, oferint a l'espectador les nocions generals per a endinsar-se al meravellós món del grafiti, el mural i instal·lacions artístiques.

El taller serà impartit per l'artista contemporània Anna Fortuny, il·lustradora, muralista i en els últims anys molt activa en l'art urbà a la ciutat de Barcelona, Anna posseeix un univers pictòric únic on la representació femenina juga un factor molt important decorada o adornades en la seva majoria amb elements ornamentals i colors vibrants.

Preu: Gratuït

Dimarts
15/06/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
admin@admin.com

Logo Miram Cloud