Logo del centre cívic
Novetat!!
Workshop de Dansa acrobàtica intermig i avançat
Logo de l'activitat Workshop de Dansa acrobàtica intermig i avançat

Dijous 17 de Juny de 18 a 21h

17 de juny de 2021

Espai: Sala d'actes

Professor/a: Ruggiero, Roberta


Taller intensiu de dansa contemporània amb incursions en les micro- acrobàcies.
Despertarem el cos i la creativitat, treballarem la força i l'elasticitat del cos, explorarem els estats d'equilibri i desequilibri, desafiarem la coordinació motora i la gravetat.

El taller inclou escalfament i improvisació; exercicis que estimulen la relació entre cos - ritme - espai i els altres; treball corporal de terra; preparació física per al treball acrobàtic; estudi d'elements bàsics de l'acrobàcia de terra; seqüències coreografícas que fusionen tot el treball tiro durant el taller; estirament final.

A qui va dirigit:

Ballarins, actors, acròbates, performers, persones interessades en la recerca corporal amb bona preparació física i experiència prèvia en dansa.

Nivell: intermedi-avançat

Què he de portar? roba còmoda, mascareta, tovallola i aigua.

Tallerista: Roberta Ruggiero

Ballarina, professora, investigadora de moviment i creadora d'esdeveniments culturals-artístics, nascuda a Nàpols. Des del 2008, treballa com a artista independent en projectes relacionats amb la dansa, el teatre i el circ contemporani. La seva curiositat i passió sobre el cos en moviment i les arts l'ha portat a estudiar dansa, teatre, circ i ioga amb diferents mestres entre Europa, Sud America i Àsia i a dedicar la seva tesi de Màster en Producció Cultural a la famosa exposició artística “Bodi Worlds”de Gunther von Hagens.

Ha treballat com a intèrpret, coreògrafa i assistent de moviment en diferents projectes, teatres i companyies artístiques (Sustainable Bodies, Paco Azorín, Gran Teatre del Liceu, Romeo Castellucci, Cie.Toula Limnaios, Artekòr Duet, Lionel Ménard, Philharmonie Luxembourg, Dancevertise, Bob Rutman, Boris Seewald, la Dolça Compania, Anna vaig redonar, Cia. Körper, entre altres.) Actualment viu a Barcelona on segueix el seu treball d'artista freelance i de professora oferint tallers regulars i workshops intensius.

Preu: 12,78 € (IVA inclòs)

Dijous
17/06/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
admin@admin.com

Logo Miram Cloud