Logo del centre cívic
Novetat!!
ASSAIG OBERT de "LA CASA DEL FLAMENCO" de VANESA GÁLVEZ "LA LIRIO"
Logo de l'activitat ASSAIG OBERT de

Dimecres 27 de gener a le 19.30

27 de gener de 2021

Espai: Sala d'actes

Vanesa Gálvez “La Lirio” ofereix un assaig obert en el qual poder mostrar part del seu material i dialogar sobre la seva investigació a "La casa del Flamenco" abans de l’estrena el 30 de gener a Pla Roig. Places limitades. “La casa del Flamenco” és una proposta de recerca que es basa en les diferents maneres d'habitar el ball flamenc, analitzant-les des de la tècnica i la pràctica conjuntament, relacionant els conceptes d'arquitectura, d'interiorisme, de construcció o de l'espai físic; amb les sensacions, les emocions, el corpori, l'estètica i l'imaginari del ball flamenc. Per a això, s'ha creat una simbologia específica referent a una casa, amb la finalitat de fer comprensibles conceptes bàsics de la dansa que solen ser difícils de transmetre al públic. De tal manera que la casa representa el ball flamenc i el pla arquitectònic de l'habitatge representa la tipologia dels balls que constitueixen el ball flamenc.

Preu: Gratuït

Dimecres
27/01/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
info@civicbarceloneta.com

Logo Miram Cloud