Logo del centre cívic
“LUAº, TERCER MOVIMENT” d’ANDREA JIMÉNEZ // “GALERIA” de JOSÉ MALDONADO
Logo de l'activitat “LUAº, TERCER MOVIMENT” d’ANDREA JIMÉNEZ // “GALERIA” de JOSÉ MALDONADO

Dissabte 30 de gener de 19.00h

30 de gener de 2021

Espai: Sala d'actes

LUAº - 3r moviment sorgeix del concepte del cercle com a cicle tempo-espacial i fisicoquímic del cos femení: un cos rutinari, exhaust i extasiat que ovula. Les dones mirall posen de manifest la intuïció famolenca i la racionalitat poruga d'uns cossos que vibren i travessen l'espai d'una lluna plena en potència; de dones fèrtils i executants, que arrelades a la pulsació dels seus úters construeixen un únic principi cíclic. És el tercer quadre de LUAº una peça d'arrel flamenca que posa de manifest la fisiologia i els viatges hormonals del cos femení. GALERIA combina la dansa, que utilitza com a eix inicial el flamenc, i la plàstica, amb l’exposició d'obra pictòrica i creació en directe. José Maldonado està en procés de creació d’aquesta obra formada per quatre escenes on ret homenatge a l'art i la cultura, a través de les figures de Manuel de Falla, Federico García Lorca, Salvador Dalí i Carmen Amaya. En aquesta ocasió veurem les peces curtes entorn la figura de Lorca i Carmen Amaya.

Preu: Gratuït

Dissabte
30/01/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
admin@admin.com

Logo Miram Cloud