Logo del centre cívic
"BAILE DE HISTÉRICAS" de CARMEN MUÑOZ // "LA CAÍDA" de MARTA NOGAL
Logo de l'activitat

Dijous 21 de gener 19.30h

21 de gener de 2021

Espai: Sala d'actes

BAILE DE HISTÉRICAS de CARMEN MUÑOZ: Una dona que invoca els cossos dels seus referents del passat cap a la seva intuïció present. “Permetre, transcendir els cossos, cedir i deixar-se posseir per ells, esbrinar el que està ocult i construir-se sobre les seves cendres. Un viatge iniciàtic des de la lucidesa del cos fins al seu deliri histèric. Una travessia de cos, paraula, passat, destinació...i el que s'escapa.” Baile de histéricas, parteix d'un treball de recerca a través dels cossos de les bailaores Fanny Elssler, Carmen Mora, Manuela Vargas i La Chana triades com a referents del flamenc dels anys vuitanta. Es tracta de dones que van obrir les portes, dins i fora del flamenc, desplaçant fronteres per a donar entrada al nostre flamenc present, a la dona neo flamenca. LA CAÍDA de MARTA NOGAL: “La Caída como el primer impulso del ascenso”. Generalment, una caiguda, s'entén com una derrota o un fracàs, però també hi ha qui veu el got mig ple, i sent, o entén en la caiguda, el començament de la recuperació, de la presa de consciència i de l'impuls cap a un creixement personal i íntim

Preu: Gratuït

Dijous
21/01/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
info@civicbarceloneta.com

Logo Miram Cloud