Logo del centre cívic
Novetat!!
Laboratori/taller de Micro-Collage. ONLINE
Logo de l'activitat Laboratori/taller de Micro-Collage. ONLINE

Dijous 12 de novembre de 19.30 a 21h

12 de novembre de 2020

Espai: A l'aire lliure, davant del centre cívic

En aquest taller treballarem el Collage de petit format en diferents suports amb la finalitat de veure possibles aplicacions més enllà del paper i les dues dimensions. Es plantejaran exercicis dirigits, amb ampolles petites, caixes de mixtos, en cartes, el que tingueu per casa. Aquest taller està dirigit a persones, amb o sense formació artística, que vulguin explorar les possibilitats del Collage des d'una perspectiva diferent, amb resultats de qualitat i originals. Cadascun dels exercicis es durà a terme sobre un suport diferent i sobre la base d'unes pautes determinades, que poden incloure la proposta d'un tema concret. Materials a tenir els participants desde casa: Caixes de llumins 1 cartolina mida foli no molt gruixuda, ja que l'haurem de doblegar i ficar a la caixa Material genèric: tisores, cola, revistes, llibres, teles, etc el que volgueu Impartit per Santi González i Lucía Soto, pintor, Llicenciat en belles arts . Membre de la Societat Barcelonina de Collage.

Preu: Gratuït

Dijous
12/11/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
info@civicbarceloneta.com

Logo Miram Cloud