Logo del centre cívic
Novetat!!
Laboratori/taller Haiku- Collage ONLINE
Logo de l'activitat Laboratori/taller Haiku- Collage ONLINE

Dijous 5 de novembre de 19.30 a 21h

5 de novembre de 2020

Espai: A l'aire lliure, davant del centre cívic

Un format diferent, atrevit i una atractiva trobada d’artistes del collage, per a jugar amb composicions breus de tres versos. La seva poètica es basarà en la sorpresa i l'embadaliment que produeix al poeta-creador. Aquest taller està dirigit a persones, amb o sense formació artística, que vulguin explorar les possibilitats del Collage des d'una perspectiva diferent, amb resultats de qualitat i originals. Es plantejaran exercicis dirigits. Cadascun dels exercicis es durà a terme sobre la base d'unes pautes determinades, que poden incloure la proposta d'un tema concret. Materials a tenir els participants desde casa: Eines com cuter, tisores, cola i taula o cartó de tall, revistes o material gràfic. Impartit per Santi González I Lucía Soto, pintor, Llicenciat en belles arts . Membre de la Societat Barcelonina de Collage.

Preu: Gratuït

Dijous
05/11/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
info@civicbarceloneta.com

Logo Miram Cloud