Logo del centre cívic
Novetat!!
FULL HOUSE d’ELÉCTRICO 28
Logo de l'activitat FULL HOUSE d’ELÉCTRICO 28

Dissabte 24 octubre de 12h a 12.50h

24 d'octubre de 2020

Espai: Aula per defecte

Plaça Hilari Salvadó (Teatre. Espectacle exterior) || Durada: 50 min // De les finestres de la casa de Miss Koala surten flors. De les de Míster Gos, melodies. I de les de Madame Cavall, la flaire d’algun menjar deliciós. Són veïns, però no són amics; fins i tot, són una mica enemics perquè sempre troben un motiu per discutir-se. Però tot canvia quan el Tigre s’instal·la al veïnat. Una faula moderna sobre la cohabitació urbana, la diferència i la superació de prejudicis. Direcció artística: Ana Redi-Milatovic // Dramatúrgia: Ana Redi-Milatovic, Sergi Estebanell, Alina Stockinger // Actors: Ana Redi-Milatovic, Sergi Estebanell, Alina Stockinger, Josep Cosials, Jordi Solé, Daniela Poch // Música i so: Siruan Darbandi // Espectacle programat en el marc de BARCELONA DISTRICTE CULTURAL

Preu: Gratuït

Dissabte
24/10/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
admin@admin.com

Logo Miram Cloud