Logo del centre cívic
"Converses amb el meu úter i altres interlocutors" de Núria Planes
Logo de l'activitat

Dissabte de 19 a 20h

25 de juliol de 2020

Espai: Sala d'actes

“Peça de teatre auto documental sobre la dubtosa llibertat que tenim per decidir ser mares i pares. És una conversa amb mi mateixa, amb la meva mare, amb el meu inconscient, amb el públic i amb el món a través del moviment, els audiovisuals, la música en directe i una veu narrativa, al micròfon, sincera, irònica, sarcàstica.” L'espectacle s'acompanyarà d'un col·loqui postfunció amb la cia. Direcció, dramatúrgia i interpretació: Núria Planes Llull / Mirada externa: Carlota Grau Bagès i Gaia Bautista Jugovic / Il·luminació: Jaume Cañasveras Vives / Veu en off: Margarita Llull Novell / Tècnica de la companyia: Anna Boix Álvarez / Espectacle programat en el marc de BARCELONA DISTRICTE CULTURAL Edat recomanada: a partir de 15 anys

Preu: Gratuït

Dissabte
25/07/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS S.L (B59960526) | Av. Diagonal 392, 1r 1a,
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC BARCELONETA

carrer Conreria, 1-9
08003 Barcelona
932563300
admin@admin.com

Logo Miram Cloud